Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

ANKARA’DA YAPILAN AKŞENER ZİYARETİ

Önceki gün Gebze Alaettin Kurt Hizmet Derneği Başkanı sıfatıyla İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’i Ankara’daki parti genel merkezinde ziyaret ettik. Ziyarete Kocaeli eski milletvekili merhum Alaettin Kurt’un kardeşi Celalettin Kurt ile yeğeni Fevzi Kurt ve Alaettin Kurt döneminde partide aktif siyaset ve gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulunan Gebzeli Faruk Kalender de vardı. Ziyaret amacımız, merhum Alaettin Kurt adına yapılacak belgeselle ilgili kendisine bilgi vermek ve belgeselle ilgili fikrini almaktı. Makamında son derece nazik bir şekilde bizi ağırlayan Meral Akşener, belgeselde yer almaktan büyük memnuniyet duyacağını ifade etti.  Merhum Alaettin Kurt için “O aynı zamanda benim de ağabeyimdi” dedi. Alaettin Kurt’a o kadar övgüler yağdırdı ki burada anlatılacak gibi değil. Zaman zaman duygulandığına, zaman zaman da Alaettin Kurt ile gurur duyduğuna şahit oldum. “Kendisinde çok büyük bir Gebze aşkı vardı, yatıyor, kalkıyor ‘Gebze’ diyordu” dedi. Ziyarette Akşener’in milletvekilliği döneminde ilçe başkanı olan Celalettin Kurt kendisine eski fotoğraflardan oluşan bir de albüm sundu ve burada da çok duygulandığına şahit olduk. Meral Akşener, Gebze ziyaretinde de merhum Alaettin Kurt için “Gebze-Gebze-Gebze” diyerek öldü” ifadesini kullanmıştı. Akşener’in çekilecek o belgeselde merhum Alaettin Kurt’la ilgili söyleyeceklerini herkesten çok ben merak ediyorum. Ama çok iyi şeyler söyleyeceğine de kalben inanıyorum. Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı ve eski bakan Koray Aydın’ı da ziyaret ettik, o da merhum Alaettin Kurt’la ilgili güzel anılarını paylaştı ve belgesele seve seve katkı sunmaya hazır olduğunu ifade etti.  Aydın, Sabiha Gökçen Hava Limanının yapılması ile ilgili merhum Alaettin Kurt’la ortak önerge verildiğinin hatırlatılması üzerine; “Sonradan havaalanı yapıldı, havalimanı yapmışlardı ama yolu yoktu, yolunu da özel ödenekle çok kısa sürede ben yaptırdım” dedi. Ziyarette bir kez daha şunu gördük ki kubbede hoş bir seda bırakacaksın. Yoksa geri kalan hepsi boş. O yüzden bugün iş başında olanların kalıcı eserler bırakması gerektiğini bir kez daha hatırlatmakta fayda var. ÇİLER İLE BÖKE’NİN SAMİMİ SOHBETİ! Dün, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke Gebze’de idi. Esnaf ziyareti ve partililerle buluştuktan sonra Gebze Ticaret Odasını ziyaret etti. Gebze’nin konumunu uzun uzun anlattıktan sonra Çiler, iş hayatının yaşadığı sıkıntıları da anlattı. Oldukça dikkat çeken ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin son bölümünün basına kapalı olmasını ise Böke istedi. Ben açıkçası bu bölümden biraz huylandım. CHP’li Böke’nin Nail Çiler’e, Nail Çiler’in CHP’lilere ve Selin Sayek Böke’ye karşılıklı iltifatının altından başka bir şey çıkar mı bilmiyorum. Ama ziyaretin içi de hiç boş değil gibiydi. Bundan sonrasının ne olacağını hep birlikte göreceğiz….Zaman her şeyin ilacıdır değil mi?  
Ekleme Tarihi: 22 Ekim 2021 - Cuma

ANKARA’DA YAPILAN AKŞENER ZİYARETİ

Önceki gün Gebze Alaettin Kurt Hizmet Derneği Başkanı sıfatıyla İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’i Ankara’daki parti genel merkezinde ziyaret ettik. Ziyarete Kocaeli eski milletvekili merhum Alaettin Kurt’un kardeşi Celalettin Kurt ile yeğeni Fevzi Kurt ve Alaettin Kurt döneminde partide aktif siyaset ve gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulunan Gebzeli Faruk Kalender de vardı. Ziyaret amacımız, merhum Alaettin Kurt adına yapılacak belgeselle ilgili kendisine bilgi vermek ve belgeselle ilgili fikrini almaktı. Makamında son derece nazik bir şekilde bizi ağırlayan Meral Akşener, belgeselde yer almaktan büyük memnuniyet duyacağını ifade etti.  Merhum Alaettin Kurt için “O aynı zamanda benim de ağabeyimdi” dedi. Alaettin Kurt’a o kadar övgüler yağdırdı ki burada anlatılacak gibi değil. Zaman zaman duygulandığına, zaman zaman da Alaettin Kurt ile gurur duyduğuna şahit oldum. “Kendisinde çok büyük bir Gebze aşkı vardı, yatıyor, kalkıyor ‘Gebze’ diyordu” dedi. Ziyarette Akşener’in milletvekilliği döneminde ilçe başkanı olan Celalettin Kurt kendisine eski fotoğraflardan oluşan bir de albüm sundu ve burada da çok duygulandığına şahit olduk.

Meral Akşener, Gebze ziyaretinde de merhum Alaettin Kurt için “Gebze-Gebze-Gebze” diyerek öldü” ifadesini kullanmıştı. Akşener’in çekilecek o belgeselde merhum Alaettin Kurt’la ilgili söyleyeceklerini herkesten çok ben merak ediyorum. Ama çok iyi şeyler söyleyeceğine de kalben inanıyorum. Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı ve eski bakan Koray Aydın’ı da ziyaret ettik, o da merhum Alaettin Kurt’la ilgili güzel anılarını paylaştı ve belgesele seve seve katkı sunmaya hazır olduğunu ifade etti.  Aydın, Sabiha Gökçen Hava Limanının yapılması ile ilgili merhum Alaettin Kurt’la ortak önerge verildiğinin hatırlatılması üzerine; “Sonradan havaalanı yapıldı, havalimanı yapmışlardı ama yolu yoktu, yolunu da özel ödenekle çok kısa sürede ben yaptırdım” dedi. Ziyarette bir kez daha şunu gördük ki kubbede hoş bir seda bırakacaksın. Yoksa geri kalan hepsi boş. O yüzden bugün iş başında olanların kalıcı eserler bırakması gerektiğini bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

ÇİLER İLE BÖKE’NİN SAMİMİ SOHBETİ!

Dün, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke Gebze’de idi. Esnaf ziyareti ve partililerle buluştuktan sonra Gebze Ticaret Odasını ziyaret etti. Gebze’nin konumunu uzun uzun anlattıktan sonra Çiler, iş hayatının yaşadığı sıkıntıları da anlattı. Oldukça dikkat çeken ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin son bölümünün basına kapalı olmasını ise Böke istedi. Ben açıkçası bu bölümden biraz huylandım. CHP’li Böke’nin Nail Çiler’e, Nail Çiler’in CHP’lilere ve Selin Sayek Böke’ye karşılıklı iltifatının altından başka bir şey çıkar mı bilmiyorum. Ama ziyaretin içi de hiç boş değil gibiydi. Bundan sonrasının ne olacağını hep birlikte göreceğiz….Zaman her şeyin ilacıdır değil mi?

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.