Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

CHP’Lİ VEKİLLER KEŞKE GELMESEYMİŞ!

Hatırlanacağı gibi CHP Genel merkezinin talimatları sonucu çok sayıda milletvekili perşembe ve cuma günü Kocaeli bölgesine gelmiş, STK ve partililerle çeşitli görüşmeler yapmıştı. Kocaeli’nin tüm ilçelerini gezen milletvekillerinin özellikle Gebze bölgesinde önemli görüşmeler yaptığı görülmüştü. Diğer ilçelerde ne yaşandığını bilemiyorum ancak CHP’li vekillerin Gebze bölgesine gelişi çok fazla tartışma konusu olmuş. Hatırlanacağı gibi Gebze bölgesine; CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat katılmıştı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve partililerin de katıldığı bir toplantı yapılmıştı. Haliyle diğer gazetelerde olduğu gibi bir sonraki gün biz gazetelerimizde de haberlere geniş yer verilmişti. Ancak toplantı sonrası kazın ayağının öyle olmadığını öğrendik. Alınan bilgilere göre CHP’li vekiller toplantının basına kapalı bölümünde adeta geldiklerine pişman edilmiş. Zira CHP’li vekillere birçok partili Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Haydar Akar’ı sormuş. Zira, uzun zamandır Gebze’de partililerin dahi göremediği Kocaeli milletvekillerinin bu gezilerde neden olmadığı partilileri oldukça rahatsız etmiş. Bu sorular karşısında kaçamak cevap vermeye çalışan CHP’li vekillerin de oldukça zorda kaldığı gözlenmiş. Hatta bazı partililerin vekillere “Keşke bu haliyle Gebze’ye gelmeseydiniz” dediği de gelen bilgiler arasında. Bakalım bu gezinin altından başka daha neler çıkacak. Öte yandan cumartesi günü toplantısı düzenleyen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, bir süre önce Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan ile birlikte de bölgedeki sendikalar ile sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini ifade etti. Olayın özeti şu, CHP Kocaeli milletvekilleri uzun süredir partiye uğramadıkları gibi Gebze’de de sokakta yoklar. Bazı partililerin iddiasına göre; Perşembe ve Cuma günü bölgemize gelen milletvekilleri bir yerde Tahsin Tarhan ve Haydar Akar’ı aklamaya gelmişler. CHP heyetinin bölgemizdeki gezilerle ilgili parti genel merkezine rapor sunacağı ifade edildi. Bakalım bu geziden başka daha hangi sonuçlar çıkacak? AYDOĞDU’YA BAŞARILAR DİLİYORUM! Son yerel seçimlerde İYİ Parti kontenjanından CHP listesinden aday gösterilen ve Gebze’nin tanınmış ailelerinden olan Umut Aydoğdu belediye meclis üyeliğini kılpayı kaçırmıştı. Seçimlerin hemen ardından meclis üyesi olduğu açıklanan ancak daha sonra yapılan sayımlarla meclis üyeliğini kaybeden Umut Aydoğdu CHP’li Osman Kurum’un içişleri bakanlığı tarafından görevden alınınca yeniden meclis üyesi oldu. Gebze’yi çok iyi bilen Umut Aydoğdu’nun mecliste de Gebze adına iyi önerilerde bulunacağını umuyor, meclis üyeliği görevinde başarılar diliyorum.
Ekleme Tarihi: 13 Mart 2021 - Cumartesi

CHP’Lİ VEKİLLER KEŞKE GELMESEYMİŞ!

Hatırlanacağı gibi CHP Genel merkezinin talimatları sonucu çok sayıda milletvekili perşembe ve cuma günü Kocaeli bölgesine gelmiş, STK ve partililerle çeşitli görüşmeler yapmıştı. Kocaeli’nin tüm ilçelerini gezen milletvekillerinin özellikle Gebze bölgesinde önemli görüşmeler yaptığı görülmüştü. Diğer ilçelerde ne yaşandığını bilemiyorum ancak CHP’li vekillerin Gebze bölgesine gelişi çok fazla tartışma konusu olmuş. Hatırlanacağı gibi Gebze bölgesine; CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat katılmıştı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ve Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve partililerin de katıldığı bir toplantı yapılmıştı. Haliyle diğer gazetelerde olduğu gibi bir sonraki gün biz gazetelerimizde de haberlere geniş yer verilmişti. Ancak toplantı sonrası kazın ayağının öyle olmadığını öğrendik.

Alınan bilgilere göre CHP’li vekiller toplantının basına kapalı bölümünde adeta geldiklerine pişman edilmiş. Zira CHP’li vekillere birçok partili Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Haydar Akar’ı sormuş. Zira, uzun zamandır Gebze’de partililerin dahi göremediği Kocaeli milletvekillerinin bu gezilerde neden olmadığı partilileri oldukça rahatsız etmiş. Bu sorular karşısında kaçamak cevap vermeye çalışan CHP’li vekillerin de oldukça zorda kaldığı gözlenmiş. Hatta bazı partililerin vekillere “Keşke bu haliyle Gebze’ye gelmeseydiniz” dediği de gelen bilgiler arasında. Bakalım bu gezinin altından başka daha neler çıkacak.

Öte yandan cumartesi günü toplantısı düzenleyen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, bir süre önce Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan ile birlikte de bölgedeki sendikalar ile sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini ifade etti.

Olayın özeti şu, CHP Kocaeli milletvekilleri uzun süredir partiye uğramadıkları gibi Gebze’de de sokakta yoklar. Bazı partililerin iddiasına göre; Perşembe ve Cuma günü bölgemize gelen milletvekilleri bir yerde Tahsin Tarhan ve Haydar Akar’ı aklamaya gelmişler. CHP heyetinin bölgemizdeki gezilerle ilgili parti genel merkezine rapor sunacağı ifade edildi. Bakalım bu geziden başka daha hangi sonuçlar çıkacak?

AYDOĞDU’YA BAŞARILAR DİLİYORUM!

Son yerel seçimlerde İYİ Parti kontenjanından CHP listesinden aday gösterilen ve Gebze’nin tanınmış ailelerinden olan Umut Aydoğdu belediye meclis üyeliğini kılpayı kaçırmıştı. Seçimlerin hemen ardından meclis üyesi olduğu açıklanan ancak daha sonra yapılan sayımlarla meclis üyeliğini kaybeden Umut Aydoğdu CHP’li Osman Kurum’un içişleri bakanlığı tarafından görevden alınınca yeniden meclis üyesi oldu. Gebze’yi çok iyi bilen Umut Aydoğdu’nun mecliste de Gebze adına iyi önerilerde bulunacağını umuyor, meclis üyeliği görevinde başarılar diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.