19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

KOCAELİSPOR BİRİNCİ LİGE HOŞGELDİ!

Her ne kadar maçlarına çok gidemesek de Kocaelispor bizim ilimizin takımı ve 11 yıl aradan sonra TFF Birinci Lige çıktı. Cuma akşamı oynanan maçta Kocaelispor Sakaryaspor’u 4-0 gibi net bir skorla yenerek büyük bir başarı elde etti. Teknik direktörlüğe Mustafa Reşit Akçay’ın getirilmesi ile büyük bir çıkış yakalayan Kocaelispor, beklendiği gibi bu başarılarını TFF Birinci Lige çıkarak gösterdi. Kocaelispor ve Sakayaspor gibi takımların yeri buralar da olmamalı ve her iki takım da kısa süre sonra Süper ligde olmalıdır. Zira, bir şehrin futbol takımı aynı zamanda şehrin kent kültürüne büyük katkı sunduğu gibi şehirdeki ticarete de çok büyük artılar katmaktadır. Ayrıca Bursaspor’un da buralara yakışmadığını hatırlatmakta fayda var. Bunun yanı sıra bu sene TFF birinci ligden düşen Eskişehir Spor’un da bir an önce silkelenip kendisine gelmesi gerekir. Final maçı öncesi maçın oynatılmayacağı ve her iki takımın da TFF Birinci Lige alınması konuşulmuştu ancak sanıyorum durum Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iyi anlatılamadı ve bu iş federasyonun işidir dedi. Konu kısa sürede kapandı. Pandeminin sürece katkısı maçın seyircisiz oynanması oldu. Bu maç seyircili oynansa her iki takımdan kim yenerse yensin seyirciler arasında büyük sorun yaşanabilirdi. Sonuçta Kocaelispor TFF birinci Lige çıkarken, komşumuz Sakaryaspor’a ise yazık oldu. Sakarya siyasetinin de bu konunun fazla takipçisi olamadığını gördük. Sadece milletvekili Turan Sofuoğlu bu işi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iyice anlatmış olsun sorun temelinden çözülürdü. GEBZESPOR BURALARDADA OLMAMALI Kocaelispor yeniden TFF Birinci Lig’e çıkarken, Gebzespor’un da BAL’da mücadele etmesi içimizi acıtıyor. Büyükşehir olmayı hak eden ve sanayinin başkenti olan bir ilçenin bu ayıptan bir an önce kurtarılması gerekir. Birinci öncelik Gebzespor’u dilenci olmaktan kurtarmak gerekir. Kulübe iyi bir gelir kapısı oluşturulmalı ve yeni bir sistem oluşturulmalıdır. Tüzüğe de yeni bir madde eklenerek her giden yönetimin belli borçlar dışında borç bırakması önlenmelidir. Yeni bir sistemle Gebzespor’un çok başarılı bir grafik göstereceğine inanıyorum. Yani başımızdaki Tuzlaspor, Alanyaspor, Samsunspor, Altay gibi kulüpler bunun açık örneğidir. Altınordu ise Gebzespor’un örnek alması gereken bir kulüptür. Olmuyorsa Beylikbağspor modeli dikkate alınsın o da büyük başarı getirir bence…
Ekleme Tarihi: 31 Mayıs 2021 - Pazartesi

KOCAELİSPOR BİRİNCİ LİGE HOŞGELDİ!

Her ne kadar maçlarına çok gidemesek de Kocaelispor bizim ilimizin takımı ve 11 yıl aradan sonra TFF Birinci Lige çıktı. Cuma akşamı oynanan maçta Kocaelispor Sakaryaspor’u 4-0 gibi net bir skorla yenerek büyük bir başarı elde etti. Teknik direktörlüğe Mustafa Reşit Akçay’ın getirilmesi ile büyük bir çıkış yakalayan Kocaelispor, beklendiği gibi bu başarılarını TFF Birinci Lige çıkarak gösterdi. Kocaelispor ve Sakayaspor gibi takımların yeri buralar da olmamalı ve her iki takım da kısa süre sonra Süper ligde olmalıdır. Zira, bir şehrin futbol takımı aynı zamanda şehrin kent kültürüne büyük katkı sunduğu gibi şehirdeki ticarete de çok büyük artılar katmaktadır. Ayrıca Bursaspor’un da buralara yakışmadığını hatırlatmakta fayda var. Bunun yanı sıra bu sene TFF birinci ligden düşen Eskişehir Spor’un da bir an önce silkelenip kendisine gelmesi gerekir.

Final maçı öncesi maçın oynatılmayacağı ve her iki takımın da TFF Birinci Lige alınması konuşulmuştu ancak sanıyorum durum Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iyi anlatılamadı ve bu iş federasyonun işidir dedi. Konu kısa sürede kapandı. Pandeminin sürece katkısı maçın seyircisiz oynanması oldu. Bu maç seyircili oynansa her iki takımdan kim yenerse yensin seyirciler arasında büyük sorun yaşanabilirdi. Sonuçta Kocaelispor TFF birinci Lige çıkarken, komşumuz Sakaryaspor’a ise yazık oldu. Sakarya siyasetinin de bu konunun fazla takipçisi olamadığını gördük. Sadece milletvekili Turan Sofuoğlu bu işi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iyice anlatmış olsun sorun temelinden çözülürdü.

GEBZESPOR BURALARDADA OLMAMALI

Kocaelispor yeniden TFF Birinci Lig’e çıkarken, Gebzespor’un da BAL’da mücadele etmesi içimizi acıtıyor. Büyükşehir olmayı hak eden ve sanayinin başkenti olan bir ilçenin bu ayıptan bir an önce kurtarılması gerekir. Birinci öncelik Gebzespor’u dilenci olmaktan kurtarmak gerekir. Kulübe iyi bir gelir kapısı oluşturulmalı ve yeni bir sistem oluşturulmalıdır. Tüzüğe de yeni bir madde eklenerek her giden yönetimin belli borçlar dışında borç bırakması önlenmelidir. Yeni bir sistemle Gebzespor’un çok başarılı bir grafik göstereceğine inanıyorum. Yani başımızdaki Tuzlaspor, Alanyaspor, Samsunspor, Altay gibi kulüpler bunun açık örneğidir. Altınordu ise Gebzespor’un örnek alması gereken bir kulüptür. Olmuyorsa Beylikbağspor modeli dikkate alınsın o da büyük başarı getirir bence…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.