Yeneroğlu Çayırova’ya geliyor

Siyaset 08.06.2022 - 17:56, Güncelleme: 08.06.2022 - 17:56
 

Yeneroğlu Çayırova’ya geliyor

Yeneroğlu Çayırova’ya geliyor

DEVA Partisi İstanbul milletvekili Mustafa Yeneroğlu Çayırova’ya geliyor. 10 Haziran Cuma günü akşam namazı sonrası Çayıorva’ya gelecek olan Mustafa Yeneroğlu’nun ilçede çeşitli temaslarda bulunacağı, aynı zamanda Çayırova Bayburt Taşocağı Köyü Derneğini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edeceği öğrenildi. (Sonay Yıldız) 
Yeneroğlu Çayırova’ya geliyor

DEVA Partisi İstanbul milletvekili Mustafa Yeneroğlu Çayırova’ya geliyor. 10 Haziran Cuma günü akşam namazı sonrası Çayıorva’ya gelecek olan Mustafa Yeneroğlu’nun ilçede çeşitli temaslarda bulunacağı, aynı zamanda Çayırova Bayburt Taşocağı Köyü Derneğini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edeceği öğrenildi.

(Sonay Yıldız) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.