Yeni Atlas okullarından sağlık çalışanlarına vefa

Eğitim 27.04.2021 - 10:02, Güncelleme: 27.04.2021 - 10:10
 

Yeni Atlas okullarından sağlık çalışanlarına vefa

Yeni Atlas okullarından sağlık çalışanlarına vefa

Pandemiyle mücadelede en ön saflarda görev yapan sağlık çalışanlarının her zaman yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına minnettarlığımızı ifade etmek ve bu zorlu süreçte bir nebze olsun motivasyonlarını arttıracağı düşüncesiyle Sağlık Çalışanlarına Vefa adlı resim yarışması düzenledi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğünce düzenlenen Sağlık Çalışanlarına Vefa Resim Yarışmasına 6 bin resim katıldı. Jüri üyelerinin titizlikle yaptığı değerlendirme sonucu Özel Yeni Atlas Okulu öğrencisi Ecrin Germenli’nin eseri birincilik ödülüne layık görüldü.  Özel Yeni Atlas Okulu Müdürü Yeliz Altunbaş, "Küresel salgının dünyada ilk göründüğü günden beri gece gündüz demeden çalışan, ailesinden sevdiklerinden ayrı kalan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Bu salgının bir an önce hayatımızdan çıkmasını temenni ediyoruz. Öğrencimizi tebrik ediyor yapmış olduğu bu eseri sağlık çalışanlarımıza hediye ediyoruz." Dedi.
Yeni Atlas okullarından sağlık çalışanlarına vefa

Pandemiyle mücadelede en ön saflarda görev yapan sağlık çalışanlarının her zaman yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına minnettarlığımızı ifade etmek ve bu zorlu süreçte bir nebze olsun motivasyonlarını arttıracağı düşüncesiyle Sağlık Çalışanlarına Vefa adlı resim yarışması düzenledi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğünce düzenlenen Sağlık Çalışanlarına Vefa Resim Yarışmasına 6 bin resim katıldı.

Jüri üyelerinin titizlikle yaptığı değerlendirme sonucu Özel Yeni Atlas Okulu öğrencisi Ecrin Germenli’nin eseri birincilik ödülüne layık görüldü.  Özel Yeni Atlas Okulu Müdürü Yeliz Altunbaş, "Küresel salgının dünyada ilk göründüğü günden beri gece gündüz demeden çalışan, ailesinden sevdiklerinden ayrı kalan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Bu salgının bir an önce hayatımızdan çıkmasını temenni ediyoruz. Öğrencimizi tebrik ediyor yapmış olduğu bu eseri sağlık çalışanlarımıza hediye ediyoruz." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.