Yeni eğitim dönemine muhteşem başlangıç!

Gebze 20.09.2021 - 11:26, Güncelleme: 20.09.2021 - 12:20
 

Yeni eğitim dönemine muhteşem başlangıç!

Yeni eğitim dönemine muhteşem başlangıç!

Gebze Bölgesi’nde bulunan 5 özel okulun idarecileri, öğretmenleri ve çalışanları yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bir araya gelerek doyasıya eğlendi. Özelsin Ve Deva Ailesi muhteşem bir gece ile yeni eğitim-öğretim yılına ‘merhaba’ dedi. Gebze Bölgesi’nde bulunan Özelsin Koleji, Deva Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Deva Akşam Lisesi, Özelsin Pamuk Anaokulu, Özelsin Latife Hanım Anaokulu’nun idarecisinden öğretmenine, öğretmeninden muhasebecisine, muhasebecisinden hizmetlisine tüm kademelerde görev yapan çalışanları 2021-2022 eğitim-öğretim yılını Eskihisar Hisartepe Restoran’da düzenlenen etkinlikle kutladı. O Ses Türkiye yarışmacısı Sanatçı Emir Ertal’ın söylediği şarkılar ve DJ Alper Polat’ın çaldığı parçalar geceye renk kattı. Bol bol hatıra fotoğraflarının çekildiği gecede başta öğretmenler olmak üzere tüm Özelsin ve Deva Ailesi doyasıya eğlendiler. Yeni sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.                                                                                                        
Yeni eğitim dönemine muhteşem başlangıç!

Gebze Bölgesi’nde bulunan 5 özel okulun idarecileri, öğretmenleri ve çalışanları yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bir araya gelerek doyasıya eğlendi.

Özelsin Ve Deva Ailesi muhteşem bir gece ile yeni eğitim-öğretim yılına ‘merhaba’ dedi. Gebze Bölgesi’nde bulunan Özelsin Koleji, Deva Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Deva Akşam Lisesi, Özelsin Pamuk Anaokulu, Özelsin Latife Hanım Anaokulu’nun idarecisinden öğretmenine, öğretmeninden muhasebecisine, muhasebecisinden hizmetlisine tüm kademelerde görev yapan çalışanları 2021-2022 eğitim-öğretim yılını Eskihisar Hisartepe Restoran’da düzenlenen etkinlikle kutladı. O Ses Türkiye yarışmacısı Sanatçı Emir Ertal’ın söylediği şarkılar ve DJ Alper Polat’ın çaldığı parçalar geceye renk kattı. Bol bol hatıra fotoğraflarının çekildiği gecede başta öğretmenler olmak üzere tüm Özelsin ve Deva Ailesi doyasıya eğlendiler. Yeni sezona muhteşem bir başlangıç yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.