Yeni haftada sıcaklık 40 dereceyi bulacak

Kocaeli 01.08.2021 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2021 - 13:23
 

Yeni haftada sıcaklık 40 dereceyi bulacak

Yeni haftada sıcaklık 40 dereceyi bulacak

İlimiz genelinde yaşanan sıcak havaların yeni haftada daha da artması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre ilimiz genelindeki sıcaklıklar bu hafta 40 dereceye kadar çıkacak. Yapılan tahminlere göre hafta başından itibaren yükselmeye başlayacak olan sıcaklıklar 5 Ağustos Perşembe günü 40 dereceye kadar yükselecek. 1 hafta boyunca sıcak ve bunatıcı bir havanın etkili olacağı raporda sıcaklık tahminleri şu şekilde: 2 Ağustos Pazartesi günü sıcaklık en düşük 24, en yüksek 38 derece olacak. 3 Ağustos Salı en düşük sıcaklık 25, en yüksek sıcaklık 39 derece seviyesinde seyredecek. 4 Ağustos Çarşamba günü en düşük sıcaklık 25, en yüksek sıcaklık 39 derece seviyesinde olacak. 5 Ağustos Perşembe günü en düşük sıcaklık 25, en yüksek sıcaklık 40 derece olarak hissedilecek.
Yeni haftada sıcaklık 40 dereceyi bulacak

İlimiz genelinde yaşanan sıcak havaların yeni haftada daha da artması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre ilimiz genelindeki sıcaklıklar bu hafta 40 dereceye kadar çıkacak. Yapılan tahminlere göre hafta başından itibaren yükselmeye başlayacak olan sıcaklıklar 5 Ağustos Perşembe günü 40 dereceye kadar yükselecek. 1 hafta boyunca sıcak ve bunatıcı bir havanın etkili olacağı raporda sıcaklık tahminleri şu şekilde:

2 Ağustos Pazartesi günü sıcaklık en düşük 24, en yüksek 38 derece olacak.

3 Ağustos Salı en düşük sıcaklık 25, en yüksek sıcaklık 39 derece seviyesinde seyredecek.

4 Ağustos Çarşamba günü en düşük sıcaklık 25, en yüksek sıcaklık 39 derece seviyesinde olacak.

5 Ağustos Perşembe günü en düşük sıcaklık 25, en yüksek sıcaklık 40 derece olarak hissedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.