19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YENİ KAYMAKAM ALİ ÖZYİĞİT OLDU

Gebze 12.08.2022 - 10:19, Güncelleme: 12.08.2022 - 10:19
 

YENİ KAYMAKAM ALİ ÖZYİĞİT OLDU

Görev süresi tamamlanan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'in yerine İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit Gebze'nin yeni kaymakamı oldu.

ALİ ÖZYİĞİT KİMDİR? Konya Ereğli’de doğdu. Ankara Hukuk Fakültesinden mezun oldu ve daha sonra sırasıyla Gümüşhane Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. İngiltere Exeter’de bir yıl dil eğitiminde bulundu. Kırklareli Demirköy ve Denizli Honaz’da Kaymakam Vekilliği yaptı. Eskişehir Beylikova Kaymakamlığı, Şırnak Silopi Kaymakamlığı, Bayburt Vali Yardımcılığı, Denizli Acıpayam Kaymakamlığı, Bilecik Bozüyük Kaymakamlığı, Antalya Kepez Kaymakamlığı, İstanbul Bahçelievler Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Evli ve beş çocuk babası olan Mehmet Ali Özyiğit iyi derecede İngilizce bilmektedir. Ali Özyiğit 2017 yılından beri İstanbul Vali Yardımcısı olarak görev yapıyordu.  
Görev süresi tamamlanan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'in yerine İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit Gebze'nin yeni kaymakamı oldu.

ALİ ÖZYİĞİT KİMDİR?
Konya Ereğli’de doğdu. Ankara Hukuk Fakültesinden mezun oldu ve daha sonra sırasıyla Gümüşhane Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. İngiltere Exeter’de bir yıl dil eğitiminde bulundu. Kırklareli Demirköy ve Denizli Honaz’da Kaymakam Vekilliği yaptı.
Eskişehir Beylikova Kaymakamlığı, Şırnak Silopi Kaymakamlığı, Bayburt Vali Yardımcılığı,
Denizli Acıpayam Kaymakamlığı, Bilecik Bozüyük Kaymakamlığı, Antalya Kepez Kaymakamlığı, İstanbul Bahçelievler Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
Evli ve beş çocuk babası olan Mehmet Ali Özyiğit iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Ali Özyiğit 2017 yılından beri İstanbul Vali Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.