Yeniden Refah Darıca durmak bilmiyor!

Siyaset 29.09.2021 - 14:41, Güncelleme: 29.09.2021 - 14:41
 

Yeniden Refah Darıca durmak bilmiyor!

Yeniden Refah Darıca durmak bilmiyor!

Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, ‘vakit koltuklarda oturma vakti değil esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olma vaktidir’ düşüncesi ile yeniden sahalara indi. Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan ve yönetim ekibinin yanı sıra İl yönetim kurulu üyelerininde katılımı ile Darıca İstasyon Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret etti. Bölge halkının ve esnafların yoğun ilgisi altında gerçekleşen esnaf ziyaretleri sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan, yaklaşık iki yıldır devam eden pandemi süreci boyunca bölgede bulunan esnafların hem ekonomik hem de manevi olarak zor bir dönem geçirdiğini belirtti. “SADECE SEÇİMDE SAHADA OLMAYACAĞIZ” Başkan Taştan “Hangi siyasi parti olursa olsun sadece seçim zamanında değil geçim zamanında da esnaflarımızın yanında olunması gerek. Halkın sadece siyaseten yönetilmeye değil manevi olarak da siyasi partilerin desteğine ve konuşmaya ihtiyacı var. Bu yüzden biz Yeniden Refah Partisi olaeak sahalardan ve Darıca halkından asla uzak kalmayacağız” dedi.
Yeniden Refah Darıca durmak bilmiyor!

Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, ‘vakit koltuklarda oturma vakti değil esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olma vaktidir’ düşüncesi ile yeniden sahalara indi. Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan ve yönetim ekibinin yanı sıra İl yönetim kurulu üyelerininde katılımı ile Darıca İstasyon Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret etti. Bölge halkının ve esnafların yoğun ilgisi altında gerçekleşen esnaf ziyaretleri sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan, yaklaşık iki yıldır devam eden pandemi süreci boyunca bölgede bulunan esnafların hem ekonomik hem de manevi olarak zor bir dönem geçirdiğini belirtti.

“SADECE SEÇİMDE SAHADA OLMAYACAĞIZ”

Başkan Taştan “Hangi siyasi parti olursa olsun sadece seçim zamanında değil geçim zamanında da esnaflarımızın yanında olunması gerek. Halkın sadece siyaseten yönetilmeye değil manevi olarak da siyasi partilerin desteğine ve konuşmaya ihtiyacı var. Bu yüzden biz Yeniden Refah Partisi olaeak sahalardan ve Darıca halkından asla uzak kalmayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.