Yeniden Refah Gebze’den Büyükgöz’e ziyaret!

Siyaset 14.07.2021 - 17:54, Güncelleme: 14.07.2021 - 17:54
 

Yeniden Refah Gebze’den Büyükgöz’e ziyaret!

Yeniden Refah Gebze’den Büyükgöz’e ziyaret!

Yeniden Refah Partisi’nden, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e geçmiş olsun ziyareti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk ve yardımcıları Basri Çayır ve Süleyman Pulat ile Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e geçmiş olsun ziyaretine gitti. Büyükgöz’e geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, “Mevla’m daha büyük sıkıntı ve imtihanlardan korusun. Belediye Başkanımıza Allah c.c den acil şifalar diliyoruz” dedi. İlçe Başkanı Engin Kılıç'ta Büyükgöz’e geçmiş olsun dileklerini iletti. “İMTİHAN DÜNYASI İÇERİSİNDEYİZ” Belediye Başkanı Büyükgöz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İmtihan dünyası içerisindeyiz. Ani bir şekilde apandisit şikayeti oldu ve ameliyat olduk. Derdi veren Mevla’m şifasını da verir inşallah. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.
Yeniden Refah Gebze’den Büyükgöz’e ziyaret!

Yeniden Refah Partisi’nden, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e geçmiş olsun ziyareti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk ve yardımcıları Basri Çayır ve Süleyman Pulat ile Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e geçmiş olsun ziyaretine gitti. Büyükgöz’e geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, “Mevla’m daha büyük sıkıntı ve imtihanlardan korusun. Belediye Başkanımıza Allah c.c den acil şifalar diliyoruz” dedi. İlçe Başkanı Engin Kılıç'ta Büyükgöz’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

“İMTİHAN DÜNYASI İÇERİSİNDEYİZ”

Belediye Başkanı Büyükgöz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İmtihan dünyası içerisindeyiz. Ani bir şekilde apandisit şikayeti oldu ve ameliyat olduk. Derdi veren Mevla’m şifasını da verir inşallah. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.