Yeniden Refah Güzeller’de sahaya indi!

Siyaset 20.09.2021 - 14:50, Güncelleme: 20.09.2021 - 14:50
 

Yeniden Refah Güzeller’de sahaya indi!

Yeniden Refah Güzeller’de sahaya indi!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve ekibi, sahaya inerek Gebzelileri üye olmaya davet etti. Partililerle birlikte sahaya inen Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı adeta Gebze’de şov yaptı. Yeniden Refah Partisi il ve ilçe başkanlıklarının öncülüğünde, 81 ilde olduğu gibi Gebze’de sahaya indi. Güzeller Mahallesi’nde sahaya inerek Gebzelilere çalışmaları anlatan ve üye olmalı için çağrıda bulunan partililer kapı kapı gezerek adeta şov yaptı. ‘Evlerin kapısını Refah için açıyoruz’ sloganıyla partilerini anlatan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, esnafın ve vatandaşların dertlerini ve sorunlarını da dinledi. Esnafa yaptıkları çalışmalar hakkında kısaca bilgiler veren Başkan Kılıç, ‘81 il 922 ilçede kapı kapı geziyoruz, milletimizi Yeniden Refah'a üye yapıyoruz. Bekleyin biz geliyoruz’ diyerek “Milletimizin sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da yanında olduğumuzu gösterebilmek adına, Yeniden Refah Partisi olarak Güzeller Mahallesi’nde değerli esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinledik. Partimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik' dedi. “SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ FATİH ERBAKAN” Ziyaret sırasında pek çok esnaf Milli Görüş lideri eski Başbakan merhum Necmettin Erbakan’a duyulan özlemi Engin Kılıç’a aktardı. Kılıç, 'Ekonomik durgunluk, geçim derdi, ağır vergiler, sürekli artan döviz fiyatları, işsizlik konularında bize şikâyetler geliyor. İnşallah bunların hepsinin çözümünü Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan öncülüğünde Allah'ım bizleri vesile kılsın' dedi.
Yeniden Refah Güzeller’de sahaya indi!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve ekibi, sahaya inerek Gebzelileri üye olmaya davet etti. Partililerle birlikte sahaya inen Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanlığı adeta Gebze’de şov yaptı.

Yeniden Refah Partisi il ve ilçe başkanlıklarının öncülüğünde, 81 ilde olduğu gibi Gebze’de sahaya indi. Güzeller Mahallesi’nde sahaya inerek Gebzelilere çalışmaları anlatan ve üye olmalı için çağrıda bulunan partililer kapı kapı gezerek adeta şov yaptı. ‘Evlerin kapısını Refah için açıyoruz’ sloganıyla partilerini anlatan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, esnafın ve vatandaşların dertlerini ve sorunlarını da dinledi. Esnafa yaptıkları çalışmalar hakkında kısaca bilgiler veren Başkan Kılıç, ‘81 il 922 ilçede kapı kapı geziyoruz, milletimizi Yeniden Refah'a üye yapıyoruz. Bekleyin biz geliyoruz’ diyerek “Milletimizin sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da yanında olduğumuzu gösterebilmek adına, Yeniden Refah Partisi olarak Güzeller Mahallesi’nde değerli esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinledik. Partimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik' dedi.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ FATİH ERBAKAN”

Ziyaret sırasında pek çok esnaf Milli Görüş lideri eski Başbakan merhum Necmettin Erbakan’a duyulan özlemi Engin Kılıç’a aktardı. Kılıç, 'Ekonomik durgunluk, geçim derdi, ağır vergiler, sürekli artan döviz fiyatları, işsizlik konularında bize şikâyetler geliyor. İnşallah bunların hepsinin çözümünü Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan öncülüğünde Allah'ım bizleri vesile kılsın' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.