YEŞİL SİYAHLILAR, BETASPOR İLE 1 SENE DAHA DEVAM EDECEK

Spor 04.07.2022 - 15:09, Güncelleme: 04.07.2022 - 15:09
 

YEŞİL SİYAHLILAR, BETASPOR İLE 1 SENE DAHA DEVAM EDECEK

YEŞİL SİYAHLILAR, BETASPOR İLE 1 SENE DAHA DEVAM EDECEK

Kocaelispor yeni sezon forma ve malzeme tedariği için Diadora ile anlaşmıştı. Geçen sene Kappa ile iş ortağı olan Betaspor ile önümüzdeki sezonda Diadora markasının iş ortağı olarak 1 yıllık protokole imza attı. SADECE MALZEME TERADİĞİ DEĞİL AYNI ZAMANDA TARAFTARI Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Veli Başkurt, Betaspor’un sahibi Osman Şahin ve firma satış müdürü Bora Savaş, Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde buluştu. Betaspor yaptığı açıklamada ”Sadece malzeme tedariği değil, aynı zamanda taraftarı olduğumuz, kentimizin ve ülkemizin en önemli spor kulüplerinden Kocaelispor ile 2022/2023 sezonu için malzemede tedariği konusunda anlaşmış bulunmaktayız. İki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.
YEŞİL SİYAHLILAR, BETASPOR İLE 1 SENE DAHA DEVAM EDECEK

Kocaelispor yeni sezon forma ve malzeme tedariği için Diadora ile anlaşmıştı. Geçen sene Kappa ile iş ortağı olan Betaspor ile önümüzdeki sezonda Diadora markasının iş ortağı olarak 1 yıllık protokole imza attı.
SADECE MALZEME TERADİĞİ DEĞİL AYNI ZAMANDA TARAFTARI
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Veli Başkurt, Betaspor’un sahibi Osman Şahin ve firma satış müdürü Bora Savaş, Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde buluştu. Betaspor yaptığı açıklamada ”Sadece malzeme tedariği değil, aynı zamanda taraftarı olduğumuz, kentimizin ve ülkemizin en önemli spor kulüplerinden Kocaelispor ile 2022/2023 sezonu için malzemede tedariği konusunda anlaşmış bulunmaktayız. İki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.