Yıldırım Büyük Anadolu Hastanesi’ni inceledi

Darıca 25.11.2020 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Yıldırım Büyük Anadolu Hastanesi’ni inceledi

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, bölgemizin önde gelen sağlık kuruluşlarından Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, Başkan Yardımcısı ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten’i ziyaret ederek yapımına devam edilen ‘Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Hospitalpark Darıca Hastanesi ismiyle sağlık sektöründe bölgemizin markası haline gelen, Samsun’da 2 hizmet binası olan Büyük Anadolu Hastanesi, önümüzdeki aylarda Darıca’da hizmet vermeye hazırlanıyor.  Darıca Bayramoğlu Mahallesi, Fatih sultan Mehmet Caddesi üzerinde inşa edilmeye başlanan 16 Bin Metrekare Kapalı alana sahip 150 yataklı özel hastane,  hizmet vermeye başlamasıyla birlikte isim değişikliğine de giderek ‘’ Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’’ adını alacak. SEKTÖRDE 20 YIL GERİDE KALDI  Büyük Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 20 yılı geride bıraktıklarını hatırlatarak, hastanede 400 kişinin istihdam edileceğini ve 16 Bin Metrekare Kapalı alana sahip olacağını kaydetti. Hospitalpark isminin de artık kullanılmayacağını belirten Dr. Yakup Yönten, ‘’ Bilindiği üzere Samsun’da bize ait bölgenin en iyi özel sağlık kuruluşlarından olan ‘ Samsun Büyük Anadolu Hastanesi’ var. Marka niteliğindeki bu ismi Darıca’ya da getirmek düşüncesiyle Hospitalpark Hastanesi’nin adını değiştirerek  ‘ Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’ yaptık’’ dedi.  TOPLAMDA 9 KAT OLACAK              Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’nin kaba inşaatının Ocak ayında tamamlanacağını söyleyen Başkan Yardımcısı ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten, zeminde 4, dışarıda da 5 kat olmak üzere toplamda 9 kattan oluşacak hastanede, 5 ameliyathane, erişkin ve yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi kapalı ve açık otoparkların olacağını söyledi.  Yönten konuşmasının devamında Ümt Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a teşekkür ederek,” Bölgemizin iş ve medya dünyasının sevilen ve sayılan ismi Nihat Bey, sağ olsun her zaman yanımızda oldu. Bugün de bizi ziyaret etme nezaketinde bulunmasından son derece mutlu olduk. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. YILDIRIM: SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN MARKASI Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ziyarette yaptığı konuşmada, “Sağlık sektöründe bir marka haline gelen Hospitalpark Darıca Hastanesi’nin, yakında yeni hizmet binası ve yeni ismi ile fark yaratacağına inancım tam. Büyük Anadolu Darıca Hastanesi, vatandaşlarımızın sağlık ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak bir merkez olacak. Bu önemli adımda büyük emekleri olan Nilgün hanım ve Yakup beyi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, bölgemizin önde gelen sağlık kuruluşlarından Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, Başkan Yardımcısı ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten’i ziyaret ederek yapımına devam edilen ‘Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Hospitalpark Darıca Hastanesi ismiyle sağlık sektöründe bölgemizin markası haline gelen, Samsun’da 2 hizmet binası olan Büyük Anadolu Hastanesi, önümüzdeki aylarda Darıca’da hizmet vermeye hazırlanıyor.  Darıca Bayramoğlu Mahallesi, Fatih sultan Mehmet Caddesi üzerinde inşa edilmeye başlanan 16 Bin Metrekare Kapalı alana sahip 150 yataklı özel hastane,  hizmet vermeye başlamasıyla birlikte isim değişikliğine de giderek ‘’ Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’’ adını alacak.

SEKTÖRDE 20 YIL GERİDE KALDI 

Büyük Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 20 yılı geride bıraktıklarını hatırlatarak, hastanede 400 kişinin istihdam edileceğini ve 16 Bin Metrekare Kapalı alana sahip olacağını kaydetti. Hospitalpark isminin de artık kullanılmayacağını belirten Dr. Yakup Yönten, ‘’ Bilindiği üzere Samsun’da bize ait bölgenin en iyi özel sağlık kuruluşlarından olan ‘ Samsun Büyük Anadolu Hastanesi’ var. Marka niteliğindeki bu ismi Darıca’ya da getirmek düşüncesiyle Hospitalpark Hastanesi’nin adını değiştirerek  ‘ Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’ yaptık’’ dedi. 

TOPLAMDA 9 KAT OLACAK             

Büyük Anadolu Darıca Hastanesi’nin kaba inşaatının Ocak ayında tamamlanacağını söyleyen Başkan Yardımcısı ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten, zeminde 4, dışarıda da 5 kat olmak üzere toplamda 9 kattan oluşacak hastanede, 5 ameliyathane, erişkin ve yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi kapalı ve açık otoparkların olacağını söyledi.  Yönten konuşmasının devamında Ümt Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a teşekkür ederek,” Bölgemizin iş ve medya dünyasının sevilen ve sayılan ismi Nihat Bey, sağ olsun her zaman yanımızda oldu. Bugün de bizi ziyaret etme nezaketinde bulunmasından son derece mutlu olduk. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

YILDIRIM: SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN MARKASI

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ziyarette yaptığı konuşmada, “Sağlık sektöründe bir marka haline gelen Hospitalpark Darıca Hastanesi’nin, yakında yeni hizmet binası ve yeni ismi ile fark yaratacağına inancım tam. Büyük Anadolu Darıca Hastanesi, vatandaşlarımızın sağlık ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak bir merkez olacak. Bu önemli adımda büyük emekleri olan Nilgün hanım ve Yakup beyi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.