19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldırım, dava arkadaşı Penbegüllü’yü yâd etti!

Sağlık 31.08.2021 - 17:11, Güncelleme: 31.08.2021 - 17:11
 

Yıldırım, dava arkadaşı Penbegüllü’yü yâd etti!

Yıldırım, dava arkadaşı Penbegüllü’yü yâd etti!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, 10 yıl Gebze Belediye Başkanlığı yapan, 28 Şubat döneminde haksız suçlamalarla yargılanıp beraat eden, ancak 14 ay kaldığı cezaevinde yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Merhum Ahmet Penbegüllü’yü rahmetle andı. 28 Şubat sürecini ve yol arkadaşı ve dava arkadaşı merhum eski Gebze Belediye Başkanı Ahmet Penbegüllü’nün yaşadığı süreci kısaca değerlendiren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, tarihe tanıklık eden o dönemde çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak yaşanan süreci değerlendirip merhum Penbegüllü’yü yad etti. POST MODERN DARBE Başkan Yıldırım yaptığı açıklama da“28 Şubat 1997’de Post Modern Darbeye maruz kalan Dönemin Başbakanı, Milli Görüş’ün efsane lideri Merhum Necmettin Erbakan yine bir 28 Şubat’ın arifesinde 27 Şubat 2011 günü hayatını kaybetti. Post Modern darbe sürecinde birçok haksız uygulamalar ve yapılan baskılar sonrası binlerce mağduriyet yaşandı. Bu süreç bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanımız olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da 10 ay hapse mahkum ettirmişti. 28 Şubat’ın eseri uygulamaların hedefinde olan ve Batı Çalışma Grubu’nun faaliyetleri sonucu Gebze Belediye Başkanımız Merhum Ahmet Penbegüllü’de 14 ay cezaevinde tutuklu kalmıştı. EFSANE BAŞKANIMIZI BİR KEZ DAHA ANIYORUZ 1994-2004 yılları arasında Gebze’de Belediye başkanlığı yapan, 28 Şubat döneminde haksız suçlamalara maruz kalarak yargılanan Belediye Başkanımız Penbegüllü, 14 ay sonra beraat etmesine rağmen gördüğü baskılar ve yaşadığı işkenceler sonrası kanser hastalığına yakalanarak genç yaşta hayatını kaybetti. Vefatının üzerinden 14 yıl geçmesine rağmen efsane Başkanımız Merhum Penbegüllü’yü bir kez daha rahmetle anıyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”dedi.
Yıldırım, dava arkadaşı Penbegüllü’yü yâd etti!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, 10 yıl Gebze Belediye Başkanlığı yapan, 28 Şubat döneminde haksız suçlamalarla yargılanıp beraat eden, ancak 14 ay kaldığı cezaevinde yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Merhum Ahmet Penbegüllü’yü rahmetle andı.

28 Şubat sürecini ve yol arkadaşı ve dava arkadaşı merhum eski Gebze Belediye Başkanı Ahmet Penbegüllü’nün yaşadığı süreci kısaca değerlendiren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, tarihe tanıklık eden o dönemde çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak yaşanan süreci değerlendirip merhum Penbegüllü’yü yad etti.

POST MODERN DARBE

Başkan Yıldırım yaptığı açıklama da“28 Şubat 1997’de Post Modern Darbeye maruz kalan Dönemin Başbakanı, Milli Görüş’ün efsane lideri Merhum Necmettin Erbakan yine bir 28 Şubat’ın arifesinde 27 Şubat 2011 günü hayatını kaybetti. Post Modern darbe sürecinde birçok haksız uygulamalar ve yapılan baskılar sonrası binlerce mağduriyet yaşandı. Bu süreç bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanımız olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da 10 ay hapse mahkum ettirmişti. 28 Şubat’ın eseri uygulamaların hedefinde olan ve Batı Çalışma Grubu’nun faaliyetleri sonucu Gebze Belediye Başkanımız Merhum Ahmet Penbegüllü’de 14 ay cezaevinde tutuklu kalmıştı.

EFSANE BAŞKANIMIZI BİR KEZ DAHA ANIYORUZ

1994-2004 yılları arasında Gebze’de Belediye başkanlığı yapan, 28 Şubat döneminde haksız suçlamalara maruz kalarak yargılanan Belediye Başkanımız Penbegüllü, 14 ay sonra beraat etmesine rağmen gördüğü baskılar ve yaşadığı işkenceler sonrası kanser hastalığına yakalanarak genç yaşta hayatını kaybetti. Vefatının üzerinden 14 yıl geçmesine rağmen efsane Başkanımız Merhum Penbegüllü’yü bir kez daha rahmetle anıyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.