19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldırım, yılın enlerine katıldı!

Gebze 15.06.2021 - 09:43, Güncelleme: 15.06.2021 - 09:43
 

Yıldırım, yılın enlerine katıldı!

Yıldırım, yılın enlerine katıldı!

Her sene geleneksel olarak düzenlenen Bölgenin Enleri Ödül töreni bir kez daha düzenlendi. Batı Yakası TV tarafından gerçekleştirilen program ilgi görürken konuklar Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde programı takip etti. Pek çok ödül kategorisinde ödüllerin verildiği bu özel akşamda iş adamları ve siyasetçiler ödül törenini takip etti. ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI Bölgenin Enleri Ödül Töreni programı, pandemi koşulları sebebiyle bu yıl kısıtlı sayıda katılımcı ile gerçekleşirken Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da geceye katılanlar arasındaydı. Genç insanı kategorisinde ödüle layık görülen Murat Yılmaz’a ödülünü Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım verirken genç iş insanı Murat Yılmaz, ödülünü AK Parti Gençlik Kolları’ndaki arkadaşlarıyla birlikte aldı. Görkemli akşamda birçok kategoride ödüller verilirken ayrıca program sonrasında çekiliş töreni de gerçekleştirildi ve birçok ödül sahibini buldu.
Yıldırım, yılın enlerine katıldı!

Her sene geleneksel olarak düzenlenen Bölgenin Enleri Ödül töreni bir kez daha düzenlendi. Batı Yakası TV tarafından gerçekleştirilen program ilgi görürken konuklar Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde programı takip etti. Pek çok ödül kategorisinde ödüllerin verildiği bu özel akşamda iş adamları ve siyasetçiler ödül törenini takip etti.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Bölgenin Enleri Ödül Töreni programı, pandemi koşulları sebebiyle bu yıl kısıtlı sayıda katılımcı ile gerçekleşirken Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da geceye katılanlar arasındaydı. Genç insanı kategorisinde ödüle layık görülen Murat Yılmaz’a ödülünü Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım verirken genç iş insanı Murat Yılmaz, ödülünü AK Parti Gençlik Kolları’ndaki arkadaşlarıyla birlikte aldı. Görkemli akşamda birçok kategoride ödüller verilirken ayrıca program sonrasında çekiliş töreni de gerçekleştirildi ve birçok ödül sahibini buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.