Yıldırım’dan 10 Kasım Mesajı

Gündem 09.11.2021 - 12:21, Güncelleme: 09.11.2021 - 12:21
 

Yıldırım’dan 10 Kasım Mesajı

Yıldırım’dan 10 Kasım Mesajı

Ümit medya yönetim kurulu başkanı Nihat Yıldırım 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Yıldırım mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Tarihimizin istisna şahsiyetlerden biri olan Mustafa Kemal; elde ettiği zaferler, fikirleri ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile   dünya tarihinde de saygın bir yer edinmiştir. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine bugün de emin adımlarla ilerlemektedir.  Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” İfadelerini kullandı.  
Yıldırım’dan 10 Kasım Mesajı

Ümit medya yönetim kurulu başkanı Nihat Yıldırım 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Yıldırım mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Tarihimizin istisna şahsiyetlerden biri olan Mustafa Kemal; elde ettiği zaferler, fikirleri ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile   dünya tarihinde de saygın bir yer edinmiştir. Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine bugün de emin adımlarla ilerlemektedir.  Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.