Yıldırım’dan bayram mesajı

Gebze 12.05.2021 - 11:16, Güncelleme: 12.05.2021 - 11:16
 

Yıldırım’dan bayram mesajı

Yıldırım’dan bayram mesajı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Ramazan Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Yıldırım,  “Bu sene de pandemi nedeniyle evlerimizde, sevdiklerimizden uzakta bayramı kutluyoruz. Ancak ben bu zor zamanların geçip güzel günlerin geleceğine ve yine yan yana kutladığımız bayramlara kavuşacağımıza can-ı gönülden inanıyorum” dedi. BU GÜNLERİN BİTECEĞİNE İNANIYORUM Başkan Yıldırım sözlerinin devamında “Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle tüm dünya olarak zor günler geçiriyoruz. Hepimiz bayramda sevdiklerimizle bir arada olmak, bayram neşesini hep birlikte yaşamak istiyoruz. Ancak sağlığımız her şeyden önemlidir. Bu nedenle bu bayramımızı da evlerimizde kutlayacağız. Ben bu zor zamanların ardından güzel günlerin geleceğine ve yine yan yana kutladığımız bayramlara kavuşacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, barışın ve huzurun hakim olduğu bir dünya dileğiyle tüm halkımızın Ramazan Bayramınızı kutlar; sağlıklı günler dilerim.” dedi.
Yıldırım’dan bayram mesajı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Ramazan Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Yıldırım,  “Bu sene de pandemi nedeniyle evlerimizde, sevdiklerimizden uzakta bayramı kutluyoruz. Ancak ben bu zor zamanların geçip güzel günlerin geleceğine ve yine yan yana kutladığımız bayramlara kavuşacağımıza can-ı gönülden inanıyorum” dedi.

BU GÜNLERİN BİTECEĞİNE İNANIYORUM

Başkan Yıldırım sözlerinin devamında “Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle tüm dünya olarak zor günler geçiriyoruz. Hepimiz bayramda sevdiklerimizle bir arada olmak, bayram neşesini hep birlikte yaşamak istiyoruz. Ancak sağlığımız her şeyden önemlidir. Bu nedenle bu bayramımızı da evlerimizde kutlayacağız. Ben bu zor zamanların ardından güzel günlerin geleceğine ve yine yan yana kutladığımız bayramlara kavuşacağımıza inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, barışın ve huzurun hakim olduğu bir dünya dileğiyle tüm halkımızın Ramazan Bayramınızı kutlar; sağlıklı günler dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.