Yıldırım’dan Yaşar Çakmak’a ziyaret

Gebze 15.01.2021 - 16:53, Güncelleme: 15.01.2021 - 16:53
 

Yıldırım’dan Yaşar Çakmak’a ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak’ı ziyaret etti. Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın da yer aldığı ziyarette Büyükşehir’in Gebze bölgesindeki yatırımların yanı sıra, gündemdeki yerini koruyan aşı ve16 Ocak Basın Onur Günü konuşuldu.

ÇAKMAK: EN ÖNEMLİSİ HALKIMIZIN MUTLULUĞU Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Gebze’yi ne denli önemsediğini, ortaya koyduğu projeler ile gösterdiği dile getiren Başkanvekili Çakmak, “Gebze bölgesinde vatandaşlarımızın talep ve isteklerine her zaman açık olduğumuzu söylüyoruz. Halkımızın mutluluğu bizim için her şeyden önce geliyor” dedi. Çakmak, Başkan Yıldırım’ın medya sektörüne renk kattığını belirterek, başarılarının devamını diledi. ÇAKMAK: GAZETECİLER BİZE DE IŞIK TUTUYOR Çakmak, 16 Ocak Basın nur Günü’nü kutlayarak, “Gazeteciler, sürekli sahada olan, gezip gören, hatta bazen bizim gözümüzden kaçırdığımız şeyleri kaleme alarak bize de ışık tutan değerli kişiler. Bu anlamda siz ve kurumunuza bağlı olan tüm basın emekçilerinin 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutluyorum” dedi. YILDIRIM: GEBZE İÇİN ŞANSSINIZ Ziyarette konuşma yapan Başkan Yıldırım ise, “Bilgi, birikim ve donanımınızın yanı sıra, güleryüzünüz, duyarlılığınız ve insana dokunan yapınızla herkesin sevip saydığı bir isim oldunuz. Evet Tahir Bey’in emekleri ve çabası göz ardı edilemez. Ancak siz, Gebze için büyük bir şanssınız. Gebze halkı adına size teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak’ı ziyaret etti. Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın da yer aldığı ziyarette Büyükşehir’in Gebze bölgesindeki yatırımların yanı sıra, gündemdeki yerini koruyan aşı ve16 Ocak Basın Onur Günü konuşuldu.

ÇAKMAK: EN ÖNEMLİSİ HALKIMIZIN MUTLULUĞU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Gebze’yi ne denli önemsediğini, ortaya koyduğu projeler ile gösterdiği dile getiren Başkanvekili Çakmak, “Gebze bölgesinde vatandaşlarımızın talep ve isteklerine her zaman açık olduğumuzu söylüyoruz. Halkımızın mutluluğu bizim için her şeyden önce geliyor” dedi. Çakmak, Başkan Yıldırım’ın medya sektörüne renk kattığını belirterek, başarılarının devamını diledi.

ÇAKMAK: GAZETECİLER BİZE DE IŞIK TUTUYOR

Çakmak, 16 Ocak Basın nur Günü’nü kutlayarak, “Gazeteciler, sürekli sahada olan, gezip gören, hatta bazen bizim gözümüzden kaçırdığımız şeyleri kaleme alarak bize de ışık tutan değerli kişiler. Bu anlamda siz ve kurumunuza bağlı olan tüm basın emekçilerinin 16 Ocak Basın Onur Günü’nü kutluyorum” dedi.

YILDIRIM: GEBZE İÇİN ŞANSSINIZ

Ziyarette konuşma yapan Başkan Yıldırım ise, “Bilgi, birikim ve donanımınızın yanı sıra, güleryüzünüz, duyarlılığınız ve insana dokunan yapınızla herkesin sevip saydığı bir isim oldunuz. Evet Tahir Bey’in emekleri ve çabası göz ardı edilemez. Ancak siz, Gebze için büyük bir şanssınız. Gebze halkı adına size teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.