Yıldızlı; “Suni değil gerçek gündem oluşturuyoruz!”

Siyaset 21.10.2020 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldızlı; “Suni değil gerçek gündem oluşturuyoruz!”

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün açıklamalarına ilişkin cevap verdi. Başkan Yıldızlı, “Halkın gerçek sesinin gündeme taşınması konusuyla hassasiyetle ilgileniyoruz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün açıklamalarına ilişkin bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor zamanlarda kendi derdimizi bir kenara koyarak, kardeş ülkemiz can Azerbaycan için hepimiz tek yürek olduk. Milli değerlerimiz her zaman siyaset üstüdür. Asla tartışmaya, sorgulanmaya açık değildir. Ne acıdır ki ülkemizin bunca sorunu, derdi varken MHP İl Başkanı Sayın Aydın Ünlü, İzmit Belediyesi’nin vatandaşlarımıza moral vermek amacıyla düzenlediği konser etkinliği üzerinden milli değerlerimizi de işin içerisine katarak siyaset yapmaya çalışmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü olarak, milletvekillerimiz, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, ana kademe yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe örgütlerimiz ve tüm partimizin emektarları ile gece gündüz demeden halkımızın sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyor, suni gündemlerin değil halkın gerçek sesinin gündeme taşınması konusuyla hassasiyetle ilgileniyoruz”    

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün açıklamalarına ilişkin cevap verdi. Başkan Yıldızlı, “Halkın gerçek sesinin gündeme taşınması konusuyla hassasiyetle ilgileniyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün açıklamalarına ilişkin bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor zamanlarda kendi derdimizi bir kenara koyarak, kardeş ülkemiz can Azerbaycan için hepimiz tek yürek olduk. Milli değerlerimiz her zaman siyaset üstüdür. Asla tartışmaya, sorgulanmaya açık değildir. Ne acıdır ki ülkemizin bunca sorunu, derdi varken MHP İl Başkanı Sayın Aydın Ünlü, İzmit Belediyesi’nin vatandaşlarımıza moral vermek amacıyla düzenlediği konser etkinliği üzerinden milli değerlerimizi de işin içerisine katarak siyaset yapmaya çalışmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü olarak, milletvekillerimiz, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, ana kademe yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe örgütlerimiz ve tüm partimizin emektarları ile gece gündüz demeden halkımızın sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyor, suni gündemlerin değil halkın gerçek sesinin gündeme taşınması konusuyla hassasiyetle ilgileniyoruz”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.