Yılların sorununa MHP çözüm getirdi

Çayırova 07.04.2021 - 12:42, Güncelleme: 07.04.2021 - 12:42
 

Yılların sorununa MHP çözüm getirdi

Yılların sorununa MHP çözüm getirdi

Çayırova Çağdaşkent Blokları karşısındaki boş arazide yıllardır bulunan hafriyatı MHP’li meclis üyeleri kaldırttı. Çayırova Çağdaşkent Blokları ve İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında kalan boş arazide yıllardır kaldırılmayan hafriyata Çayırova Belediyesi MHP’li meclis üyeleri çare buldu. Site sakinlerinin şikayetleri üzerinde harekete geçen meclis üyeleri belediye ekiplerine haber vedi kısa sürede hafriyat kalktı. Site sakinlerinden Abdulsamet Türetken MHP’li meclis üyelerine teşekkür etti. TEŞEKKÜR EDERİZ Türetken açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çağdaşkent Blokları ve Çayırova Emniyet Müdürlüğü arasında kalan boş alandaki hafriyatı yıllarca konutlarda yaşayan site sakinlerini rahat sız ediyordu. Durum ile alakalı Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova belediyesi meclis üyeleri Davut Akçay, Murat Dinç, Şahin Ayaz girişimleri neticesinde belediyemiz bünyesinde çalışmalara başlanıldı ve konutlarımızın önü düzgün ve temiz bir şekilde düzeltildi. Söz konusu hafriyatı kaldırılmasıyla bizzat ilgilenen meclis üyesi Davut Akçay’a çok teşekkür ederim. Çalışmaları bugün yerinde izleyen MHP Çayırova Meclis üyeleri ve MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kaplan beye teşekkür ediyorum.”
Yılların sorununa MHP çözüm getirdi

Çayırova Çağdaşkent Blokları karşısındaki boş arazide yıllardır bulunan hafriyatı MHP’li meclis üyeleri kaldırttı.

Çayırova Çağdaşkent Blokları ve İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında kalan boş arazide yıllardır kaldırılmayan hafriyata Çayırova Belediyesi MHP’li meclis üyeleri çare buldu. Site sakinlerinin şikayetleri üzerinde harekete geçen meclis üyeleri belediye ekiplerine haber vedi kısa sürede hafriyat kalktı. Site sakinlerinden Abdulsamet Türetken MHP’li meclis üyelerine teşekkür etti.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Türetken açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çağdaşkent Blokları ve Çayırova Emniyet Müdürlüğü arasında kalan boş alandaki hafriyatı yıllarca konutlarda yaşayan site sakinlerini rahat sız ediyordu. Durum ile alakalı Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova belediyesi meclis üyeleri Davut Akçay, Murat Dinç, Şahin Ayaz girişimleri neticesinde belediyemiz bünyesinde çalışmalara başlanıldı ve konutlarımızın önü düzgün ve temiz bir şekilde düzeltildi. Söz konusu hafriyatı kaldırılmasıyla bizzat ilgilenen meclis üyesi Davut Akçay’a çok teşekkür ederim. Çalışmaları bugün yerinde izleyen MHP Çayırova Meclis üyeleri ve MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kaplan beye teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.