“Yine bir ilk yaşandı”

Siyaset 12.04.2021 - 12:24, Güncelleme: 12.04.2021 - 12:30
 

“Yine bir ilk yaşandı”

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, zincir bir markette tane ile satılan domates hakkında, “Yine bir ilk yaşandı bu koalisyon (AK Parti, MHP ve İP) iktidarında. Domatesler tek satılıyor. Yükselen domates” dedi.

Ülke genelinde yükselen enflasyon nedeniyle artan hayat pahalılığı nedeniyle Migros’ta domatesler tekli halde taneyle satışa sunuldu. Plastik ambalajlara paketlenen domateslerin 2 ila 3 liradan satışa sunulması dikkat çekti. Sosyal medyada gündeme oturan tane ile satılan domatesin türü ve tipine göre kilogram fiyatı 38.50 TL’ye kadar çıkıyor. Halde ise en pahalı domates türünün fiyatı 25 TL. Migros’tan konuyla ilgili yapılan açıklamada “Gerekli düzeltmeyi yapıyoruz” denildi. ÜRÜN ALACAK PARA YOK  Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik ise yaşananlarla alakalı AK Parti, MHP ve İyi Parti’yi suçladı. Çelik, koalisyon iktidarında bir ilk yaşandığını dile getirerek, koalisyonun da AK Parti, MHP ve İyi Parti olduğunu iddia etti. Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Ne diyorlardı! Uzay, uçak, araba, doğalgaz rezerv müjdeleri, dünyanın kıskandığı ülkeyiz. Ama getirdikleri durak, patates ve soğan ile gündem oluşturmak. Bu ülkede esnaf, işçi, üretici halk faturalardan ve zamlardan nefes alamıyor. Ama AK Parti ve küçük ortağı MHP birde küçüğün küçüğü İP kendi ve yandaşlarının çevresinde herkes mutlu. Demek ki bu işte bir çelişki var. Halktan kopuk bir iktidar, halkın dertlerine deva olamaz. Eskiden yağ, şeker, gaz kuyrukları vardı. Sebebi para yokluğu ve fakirlik değildi. Karaborsa ve ürün azlığı. Şimdi ise ürün çok alacak para yok. Yine bir ilk yaşandı bu koalisyon (AK Parti, MHP ve İP) iktidarında. Domatesler tek satılıyor. Yükselen domates.”
Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, zincir bir markette tane ile satılan domates hakkında, “Yine bir ilk yaşandı bu koalisyon (AK Parti, MHP ve İP) iktidarında. Domatesler tek satılıyor. Yükselen domates” dedi.

Ülke genelinde yükselen enflasyon nedeniyle artan hayat pahalılığı nedeniyle Migros’ta domatesler tekli halde taneyle satışa sunuldu. Plastik ambalajlara paketlenen domateslerin 2 ila 3 liradan satışa sunulması dikkat çekti. Sosyal medyada gündeme oturan tane ile satılan domatesin türü ve tipine göre kilogram fiyatı 38.50 TL’ye kadar çıkıyor. Halde ise en pahalı domates türünün fiyatı 25 TL. Migros’tan konuyla ilgili yapılan açıklamada “Gerekli düzeltmeyi yapıyoruz” denildi.
ÜRÜN ALACAK PARA YOK 
Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik ise yaşananlarla alakalı AK Parti, MHP ve İyi Parti’yi suçladı. Çelik, koalisyon iktidarında bir ilk yaşandığını dile getirerek, koalisyonun da AK Parti, MHP ve İyi Parti olduğunu iddia etti. Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Ne diyorlardı! Uzay, uçak, araba, doğalgaz rezerv müjdeleri, dünyanın kıskandığı ülkeyiz. Ama getirdikleri durak, patates ve soğan ile gündem oluşturmak. Bu ülkede esnaf, işçi, üretici halk faturalardan ve zamlardan nefes alamıyor. Ama AK Parti ve küçük ortağı MHP birde küçüğün küçüğü İP kendi ve yandaşlarının çevresinde herkes mutlu. Demek ki bu işte bir çelişki var. Halktan kopuk bir iktidar, halkın dertlerine deva olamaz. Eskiden yağ, şeker, gaz kuyrukları vardı. Sebebi para yokluğu ve fakirlik değildi. Karaborsa ve ürün azlığı. Şimdi ise ürün çok alacak para yok. Yine bir ilk yaşandı bu koalisyon (AK Parti, MHP ve İP) iktidarında. Domatesler tek satılıyor. Yükselen domates.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.