“Yoğun bakımda yatanlar 60 yaş altı!”

Darıca 17.05.2021 - 12:13, Güncelleme: 17.05.2021 - 12:13
 

“Yoğun bakımda yatanlar 60 yaş altı!”

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli yoğun bakım doktoru Deniz Heppekcan, “Maalesef artık, yoğun bakım ve hastanede yatan hastaların yaşı 60 yaş altında” dedi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli yoğun bakım doktoru Deniz Heppekcan, bugün müjdeli bir haber verdi. Sabah saatlerinde orta yaşlı iki hastasının solunum cihazından ayrılmasından duyduğu mutluluğu anlatan Doktor Heppekcan, artık yoğun bakım ve hastanede yatan hastaların 60 yaş altında olduğunu belirtti. SEVİNÇTEN ÇIĞLIK ATACAĞIM Doktor Heppekcan, “40 ve 35 yaş iki kadın hastamız solunum cihazından ayrılarak tekrar yaşama bağlandı. Sevinçten çığlık atacağım sabah sabah. Emeği geçen tüm hekim ve hemşirelerimize, bakım personellerimize ve sevincimizi bizimle paylaşanlara teşekkür ederim. Maalesef artık, yoğun bakım ve hastanede yatan hastaların yaşı 60 yaş altında. Aşılama daha genç gruba bir an önce ulaşmalı artık” dedi.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli yoğun bakım doktoru Deniz Heppekcan, “Maalesef artık, yoğun bakım ve hastanede yatan hastaların yaşı 60 yaş altında” dedi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli yoğun bakım doktoru Deniz Heppekcan, bugün müjdeli bir haber verdi. Sabah saatlerinde orta yaşlı iki hastasının solunum cihazından ayrılmasından duyduğu mutluluğu anlatan Doktor Heppekcan, artık yoğun bakım ve hastanede yatan hastaların 60 yaş altında olduğunu belirtti.

SEVİNÇTEN ÇIĞLIK ATACAĞIM

Doktor Heppekcan, “40 ve 35 yaş iki kadın hastamız solunum cihazından ayrılarak tekrar yaşama bağlandı. Sevinçten çığlık atacağım sabah sabah. Emeği geçen tüm hekim ve hemşirelerimize, bakım personellerimize ve sevincimizi bizimle paylaşanlara teşekkür ederim. Maalesef artık, yoğun bakım ve hastanede yatan hastaların yaşı 60 yaş altında. Aşılama daha genç gruba bir an önce ulaşmalı artık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.