Yol çalışmaları artık telefonunuzda

Kocaeli 17.01.2021 - 09:58, Güncelleme: 17.01.2021 - 10:06
 

Yol çalışmaları artık telefonunuzda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı çalışma ile aktif altyapı çalışmalarının hangi mahalle ve sokakta devam ettiğini görmek mümkün.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, faaliyete soktuğu uygulama ile hangi sokak ve caddede altyapı ve kazı çalışması olduğunu kent sakinlerinin bilgisine sunuyor. Kocaelililer kente ait aktif altyapı kazı çalışmalarını artık internet üzerinden takip edebiliyor. Akıllı Şehirler uygulamalarını kullanarak Mutlu Şehir yolculuğuna devam eden Büyükşehir, şehirde yapılan tüm aktif altyapı kazı çalışmalarını liste olarak tek ekranda sunuyor. Bunun için tek yapılması gereken ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait https://rehber.kocaeli.bel.tr/ adresini ziyaret etmek.  'KAZI ÇALIŞMALARI' BUTONUNA TIKLAMAK YETERLİ Şehir Rehberi uygulamasını internet tarayıcılarından açarak sol tarafta bulunan 'Kazı Çalışmaları' butonuna tıklayan Kocaeliler hangi ilçede hangi kurum tarafından çalışma yapıldığını anında görebiliyor. Yeni geliştirme ile hangi ilçede, hangi mahallede, hangi altyapı kurumunun ne tür bir altyapı kazı çalışması yapıldığı liste halinde görülebiliyor. Listeden istenilen kazı çalışmasına tıklanınca haritada ayrıntılı bir şekilde görülebiliyor. Liste üzerinde ayrıca başlangıç ve bitiş tarihleri, adres bilgileri de yer alıyor. Uygulama kişi ve kurumlara büyük kolaylık sağlıyor. BÜYÜKŞEHİR BİR “TIK” ÖTEDE Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su, Elektrik, Doğalgaz, Fiber, Telekom vb. alanlarında hizmet veren tüm altyapı kurumları ile birlikte ‘şeffaflık’ ilkesi doğrultusunda vatandaşa sunduğu hizmetlere devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara https://www.kocaeli.bel.tr/  adresi üzerinden hizmet vermeye devam ediyor. Büyükşehir’in yaptığı faaliyetlerden haberdar olmak ve uygulamalardan faydalanmak isteyen Kocaelilerin belirtilen adresi tıklamaları ya da e-Kocaeli uygulamasını telefonlarına indirmesi yeterli.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı çalışma ile aktif altyapı çalışmalarının hangi mahalle ve sokakta devam ettiğini görmek mümkün.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, faaliyete soktuğu uygulama ile hangi sokak ve caddede altyapı ve kazı çalışması olduğunu kent sakinlerinin bilgisine sunuyor. Kocaelililer kente ait aktif altyapı kazı çalışmalarını artık internet üzerinden takip edebiliyor. Akıllı Şehirler uygulamalarını kullanarak Mutlu Şehir yolculuğuna devam eden Büyükşehir, şehirde yapılan tüm aktif altyapı kazı çalışmalarını liste olarak tek ekranda sunuyor. Bunun için tek yapılması gereken ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait https://rehber.kocaeli.bel.tr/ adresini ziyaret etmek. 


'KAZI ÇALIŞMALARI' BUTONUNA TIKLAMAK YETERLİ
Şehir Rehberi uygulamasını internet tarayıcılarından açarak sol tarafta bulunan 'Kazı Çalışmaları' butonuna tıklayan Kocaeliler hangi ilçede hangi kurum tarafından çalışma yapıldığını anında görebiliyor. Yeni geliştirme ile hangi ilçede, hangi mahallede, hangi altyapı kurumunun ne tür bir altyapı kazı çalışması yapıldığı liste halinde görülebiliyor. Listeden istenilen kazı çalışmasına tıklanınca haritada ayrıntılı bir şekilde görülebiliyor. Liste üzerinde ayrıca başlangıç ve bitiş tarihleri, adres bilgileri de yer alıyor. Uygulama kişi ve kurumlara büyük kolaylık sağlıyor.


BÜYÜKŞEHİR BİR “TIK” ÖTEDE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su, Elektrik, Doğalgaz, Fiber, Telekom vb. alanlarında hizmet veren tüm altyapı kurumları ile birlikte ‘şeffaflık’ ilkesi doğrultusunda vatandaşa sunduğu hizmetlere devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara https://www.kocaeli.bel.tr/  adresi üzerinden hizmet vermeye devam ediyor. Büyükşehir’in yaptığı faaliyetlerden haberdar olmak ve uygulamalardan faydalanmak isteyen Kocaelilerin belirtilen adresi tıklamaları ya da e-Kocaeli uygulamasını telefonlarına indirmesi yeterli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.