Yol çalışması Darıca’da bir can aldı

Darıca 03.09.2021 - 11:21, Güncelleme: 03.09.2021 - 11:21
 

Yol çalışması Darıca’da bir can aldı

Darıca’da motorlu kuryelik yapan 17 yaşındaki Muhammet Talha Karabacak hayatını kaybetti. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, 17 yaşındaki Talha’nın Sokulu Caddesi’nde yapılan yol çalışması sebebiyle rögar boşluğuna takılıp kaza yaparak hayatını kaybettiğini iddia etti.

Acı haberi sosyal medya hesabı duyurarak yetkililere çok sert yüklenen CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş şunları söyledi: “Yüreğimiz yanıyor. Dün gece sokulu caddesinde motoruyla kurye hizmeti yapan Muhammet Talha Karabacak kardeşimiz yapılan yol çalışması nedeniyle rögar kapağının boşluğuna takılmak suretiyle kaza yapmış maalesef henüz 17 yaşında hayatının baharında bir kardeşimiz yaşama veda etti. BU KENTİ YÖNETENLER, ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYMALI Aylardır her platformda söylemekten dilimizde tüy bitti yollarımızın durumu içler acısı, kontrolsüz, denetimsiz iş güvenliği alınmadan yapılan alelade çalışmaların sonucu olarak bir canımız yitip gitti. 2019 yılında yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren Elif Urhal acısını henüz unutamamışken şimdi Muhammet kardeşimizin acısı ile sarsıldık. Şimdi bu kenti yöneten herkes şapkasını önüne koymalıdır. Ne yaparsak Muhammet geri gelir! Özür mü?  Ağlamak mı? Vicdanımızı rahatlatmanın bir yolu var mı?  Bir kez daha söylemek gerekirse ortak aklı egemen kılıp ben bilirim zihniyetini bir tarafa bırakmak ve kentin tüm bileşenleriyle bu kenti yönetmek en önemli ders olacaktır. Karabacak ailesinin acısını yürekten paylaşıyorum. Allah rahmet eylesin sabır diliyorum.”  
Darıca’da motorlu kuryelik yapan 17 yaşındaki Muhammet Talha Karabacak hayatını kaybetti. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, 17 yaşındaki Talha’nın Sokulu Caddesi’nde yapılan yol çalışması sebebiyle rögar boşluğuna takılıp kaza yaparak hayatını kaybettiğini iddia etti.

Acı haberi sosyal medya hesabı duyurarak yetkililere çok sert yüklenen CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş şunları söyledi: “Yüreğimiz yanıyor. Dün gece sokulu caddesinde motoruyla kurye hizmeti yapan Muhammet Talha Karabacak kardeşimiz yapılan yol çalışması nedeniyle rögar kapağının boşluğuna takılmak suretiyle kaza yapmış maalesef henüz 17 yaşında hayatının baharında bir kardeşimiz yaşama veda etti.

BU KENTİ YÖNETENLER, ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYMALI

Aylardır her platformda söylemekten dilimizde tüy bitti yollarımızın durumu içler acısı, kontrolsüz, denetimsiz iş güvenliği alınmadan yapılan alelade çalışmaların sonucu olarak bir canımız yitip gitti. 2019 yılında yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren Elif Urhal acısını henüz unutamamışken şimdi Muhammet kardeşimizin acısı ile sarsıldık. Şimdi bu kenti yöneten herkes şapkasını önüne koymalıdır. Ne yaparsak Muhammet geri gelir! Özür mü?  Ağlamak mı? Vicdanımızı rahatlatmanın bir yolu var mı?  Bir kez daha söylemek gerekirse ortak aklı egemen kılıp ben bilirim zihniyetini bir tarafa bırakmak ve kentin tüm bileşenleriyle bu kenti yönetmek en önemli ders olacaktır. Karabacak ailesinin acısını yürekten paylaşıyorum. Allah rahmet eylesin sabır diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.