19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YRP Gebze’den kadınlara sertifika!

Siyaset 24.09.2021 - 11:50, Güncelleme: 24.09.2021 - 11:50
 

YRP Gebze’den kadınlara sertifika!

YRP Gebze’den kadınlara sertifika!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, Ağustos ayı divan toplantısında hanım kollarına sertifika verdi. Ağustos ayı divan toplantısı ve sertifika törenine Yeniden Refah Partisi Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, il ve ilçe yönetimleri ve partililer katıldı. Programda konuşan Yeniden Refah Partisi Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe, “Yeniden Refah Partisi olarak başlattığımız ve siyasete zarafeti getireceğine inandığımız Milli Siyaset Akademisi, önemli bir misyonu üstlendiğinin bilincinde olarak geleceğin siyasi kadrolarını yetiştirmek adına özveriyle vazifesini etmiştir. Katılımcılar, katıldıkları derslerden program sonunda sınava tabi tutularak başarılı olan katılımcılara Uluslararası Yeni Pazar Üniversitesi onaylı Siyaset Bilimi, Siyasal Tarih, Yeni Dünya Düzeni ve Sosyal Medyanın Etkisi adlarında 3 adet resmi sertifika ile Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan imzalı başarı belgesi almaya hak kazandı” MİLLİ SİYASET AKADEMİMİZİN TEMASI: “YÖNETİMDE ADALET, SİYASETTE ZARAFET” Akademide Milli Görüş'ün neden diğerlerinden farklı olduğu, milletin ve bütün insanlığın kurtuluşunun tek yolu olmasının izah edildiğini aktaran Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Hanım Kolları Başkanı Hülya Tektaş, “Millî Görüş olarak 52 seneden beri neden bu çalışmayı yaptığımızı, bu mücadeleyi ortaya koyduğumuzu, delilleriyle açık bir şekilde ifade ettik. Burada ifade etmemiz gereken husus, 'Neden siyaset?' sorusundan ziyade 'Neden Milli Görüş' siyasetidir. Çünkü Milli Görüş siyaseti dünya öncelikli değil ahiret öncelikli bir siyasettir. Dünyacı olan insanların, ahireti düşünmeyen bakış açısıyla değerlendirenlerin anlamakta güçlük çekeceği bir siyasettir. Milli görüş siyasetini güncel, gündelik diğer partilerin yaptığı reel politikalardan ayırt etmek gerekir. Çünkü reel, politik şartlara göre davranmak pozisyon almak, oy almak, koltukta kalmak ve iktidarı devam ettirebilmek için çalışmak, tek önceliğin bu olması demektir” “MİLLİ GÖRÜŞ, İNSANLIĞIN KURTULUŞUDUR” “Ancak milli görüş siyaseti ise sadece oy almak iktidar olmak değil asıl olarak cenabı Allah'ın rızasını kazanmak, ahirette karşılığını hesap ederek, siyaset yapmak demektir. Bu nedenle milli görüş siyaseti diğerlerinden farklıdır. Bu farkı aldığımız eğitimlerde burada bir kez daha gördük. Milletimizin teveccühü ve ferasetiyle bundan sonra pişman olacağı, dizini döveceği tercihler yapmaması için kendimizi geliştiriyoruz. Her zaman dediğimiz gibi insanlığın kurtuluşunun ilacı ve çaresi olan Milli Görüş ve onun siyası kanadı Yeniden Refah Partisidir” ifadelerini kullandı. Programda Yeniden Refah’lı kadınlara sertifikalarını Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe takdim etti.
YRP Gebze’den kadınlara sertifika!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, Ağustos ayı divan toplantısında hanım kollarına sertifika verdi. Ağustos ayı divan toplantısı ve sertifika törenine Yeniden Refah Partisi Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, il ve ilçe yönetimleri ve partililer katıldı. Programda konuşan Yeniden Refah Partisi Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe, “Yeniden Refah Partisi olarak başlattığımız ve siyasete zarafeti getireceğine inandığımız Milli Siyaset Akademisi, önemli bir misyonu üstlendiğinin bilincinde olarak geleceğin siyasi kadrolarını yetiştirmek adına özveriyle vazifesini etmiştir. Katılımcılar, katıldıkları derslerden program sonunda sınava tabi tutularak başarılı olan katılımcılara Uluslararası Yeni Pazar Üniversitesi onaylı Siyaset Bilimi, Siyasal Tarih, Yeni Dünya Düzeni ve Sosyal Medyanın Etkisi adlarında 3 adet resmi sertifika ile Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan imzalı başarı belgesi almaya hak kazandı”

MİLLİ SİYASET AKADEMİMİZİN TEMASI: “YÖNETİMDE ADALET, SİYASETTE ZARAFET”

Akademide Milli Görüş'ün neden diğerlerinden farklı olduğu, milletin ve bütün insanlığın kurtuluşunun tek yolu olmasının izah edildiğini aktaran Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Hanım Kolları Başkanı Hülya Tektaş, “Millî Görüş olarak 52 seneden beri neden bu çalışmayı yaptığımızı, bu mücadeleyi ortaya koyduğumuzu, delilleriyle açık bir şekilde ifade ettik. Burada ifade etmemiz gereken husus, 'Neden siyaset?' sorusundan ziyade 'Neden Milli Görüş' siyasetidir. Çünkü Milli Görüş siyaseti dünya öncelikli değil ahiret öncelikli bir siyasettir. Dünyacı olan insanların, ahireti düşünmeyen bakış açısıyla değerlendirenlerin anlamakta güçlük çekeceği bir siyasettir. Milli görüş siyasetini güncel, gündelik diğer partilerin yaptığı reel politikalardan ayırt etmek gerekir. Çünkü reel, politik şartlara göre davranmak pozisyon almak, oy almak, koltukta kalmak ve iktidarı devam ettirebilmek için çalışmak, tek önceliğin bu olması demektir”

“MİLLİ GÖRÜŞ, İNSANLIĞIN KURTULUŞUDUR”

“Ancak milli görüş siyaseti ise sadece oy almak iktidar olmak değil asıl olarak cenabı Allah'ın rızasını kazanmak, ahirette karşılığını hesap ederek, siyaset yapmak demektir. Bu nedenle milli görüş siyaseti diğerlerinden farklıdır. Bu farkı aldığımız eğitimlerde burada bir kez daha gördük. Milletimizin teveccühü ve ferasetiyle bundan sonra pişman olacağı, dizini döveceği tercihler yapmaması için kendimizi geliştiriyoruz. Her zaman dediğimiz gibi insanlığın kurtuluşunun ilacı ve çaresi olan Milli Görüş ve onun siyası kanadı Yeniden Refah Partisidir” ifadelerini kullandı. Programda Yeniden Refah’lı kadınlara sertifikalarını Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.