19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YRP’li Aras’tan, Gebze’de erken seçim uyarısı!

Siyaset 15.06.2021 - 15:37, Güncelleme: 15.06.2021 - 15:37
 

YRP’li Aras’tan, Gebze’de erken seçim uyarısı!

YRP’li Aras’tan, Gebze’de erken seçim uyarısı!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatının aylık divan toplantısı Gebze’de gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ile Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla ile katıldı. Toplantıda konuşan Mehmet Aras, partilileri erken genel seçim konusunda uyardı. Partinin yapılacak bir erken seçime hazır olması gerektiğine vurgu yaparak hükümetin, dış politikada ülke itibarını yerle bir ettiğini söyleyen Aras, “Artık ABD başkanı ile ayaküstü görüşmek için 3 ay hazırlık yapar duruma düştük, nereden nereye” dedi. AŞILA, İKTİDAR PARTİSİNİ ELEŞTİRDİ Aras’ın ardından söz alan Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla’nın gündeminde ise iktidar partisi vardı. Aşıla iktidar partisini Gebze’den eleştirerek hükümetin dış politikasını, Anasol-m hükümeti ile kıyasladı. Ecevit hükümetinin ekonomi başta olmak üzere, birçok alanda kötü bir yönetim sergilediğini, fakat dış politikada şahsiyetli bir duruşu olduğunu söyleyen Aşıla, Eski başbakan Bülent Ecevit’in, Irak’ın toprak bütünlüğünün korunmasından yana politika izlediğini ve bunun dış güçleri çok kızdırdığını söyledi. Ecevit’in Clinton ile çekilen o meşhur fotoğrafını hatırlatarak bu fotoğrafın gerçek hikayesinin Ecevit’ in ekonomideki tüm yanlışlarını örtmeye yetiyor” dedi.
YRP’li Aras’tan, Gebze’de erken seçim uyarısı!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatının aylık divan toplantısı Gebze’de gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ile Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla ile katıldı. Toplantıda konuşan Mehmet Aras, partilileri erken genel seçim konusunda uyardı. Partinin yapılacak bir erken seçime hazır olması gerektiğine vurgu yaparak hükümetin, dış politikada ülke itibarını yerle bir ettiğini söyleyen Aras, “Artık ABD başkanı ile ayaküstü görüşmek için 3 ay hazırlık yapar duruma düştük, nereden nereye” dedi.

AŞILA, İKTİDAR PARTİSİNİ ELEŞTİRDİ

Aras’ın ardından söz alan Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla’nın gündeminde ise iktidar partisi vardı. Aşıla iktidar partisini Gebze’den eleştirerek hükümetin dış politikasını, Anasol-m hükümeti ile kıyasladı. Ecevit hükümetinin ekonomi başta olmak üzere, birçok alanda kötü bir yönetim sergilediğini, fakat dış politikada şahsiyetli bir duruşu olduğunu söyleyen Aşıla, Eski başbakan Bülent Ecevit’in, Irak’ın toprak bütünlüğünün korunmasından yana politika izlediğini ve bunun dış güçleri çok kızdırdığını söyledi. Ecevit’in Clinton ile çekilen o meşhur fotoğrafını hatırlatarak bu fotoğrafın gerçek hikayesinin Ecevit’ in ekonomideki tüm yanlışlarını örtmeye yetiyor” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.