Yücel Boru öğrencileri teknolojinin kalbi Teknofest'te!

Gebze 25.09.2021 - 15:48, Güncelleme: 25.09.2021 - 15:48
 

Yücel Boru öğrencileri teknolojinin kalbi Teknofest'te!

Yücel Boru öğrencileri teknolojinin kalbi Teknofest'te!

Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek havacılık, teknoloji ve uzay teknolojisi festivali olan TEKNOFEST'e katıldı. Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri, İstanbul'da düzenlenen TEKNOFEST'e giderek kurulan stantları tek tek yakından inceledi. Festivale hayran kalan Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri, Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşlarını da izleyerek düzenlenen tur için okul müdürleri İsmail Boğa ve öğretmenlerine teşekkür etti. “GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ” Konuyla ilgili açıklama yapan Yücel Boru Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail Boğa, 2020 Roket kategorisinde başvurularını ve roket tasarımlarını yapan okulumuz öğrencilerinin de aralarında bulunduğu ve çeşitli projelerde bulunan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz Nurcan Polat ve Yusuf Karakuş koordinesinde festivale katılarak uçan araç Cezeri'den yerli oto TOGG ve SİHA'lara kadar birçok teknolojik ürün ve projeyi yakından görme fırsatı yakaladı. Festivale ziyaretçi olarak katılan ancak TEKNOFEST 2022'de çeşitli alanlarda proje katılımcısı olarak göreceğimiz gençlerimize güveniyor, onlara başarılar diliyoruz” dedi.
Yücel Boru öğrencileri teknolojinin kalbi Teknofest'te!

Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek havacılık, teknoloji ve uzay teknolojisi festivali olan TEKNOFEST'e katıldı.

Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri, İstanbul'da düzenlenen TEKNOFEST'e giderek kurulan stantları tek tek yakından inceledi. Festivale hayran kalan Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri, Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın gösteri uçuşlarını da izleyerek düzenlenen tur için okul müdürleri İsmail Boğa ve öğretmenlerine teşekkür etti.

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Yücel Boru Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail Boğa, 2020 Roket kategorisinde başvurularını ve roket tasarımlarını yapan okulumuz öğrencilerinin de aralarında bulunduğu ve çeşitli projelerde bulunan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz Nurcan Polat ve Yusuf Karakuş koordinesinde festivale katılarak uçan araç Cezeri'den yerli oto TOGG ve SİHA'lara kadar birçok teknolojik ürün ve projeyi yakından görme fırsatı yakaladı. Festivale ziyaretçi olarak katılan ancak TEKNOFEST 2022'de çeşitli alanlarda proje katılımcısı olarak göreceğimiz gençlerimize güveniyor, onlara başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.