Yüksel Pehlevan’dan yatırım turu

Darıca 19.05.2021 - 11:17, Güncelleme: 19.05.2021 - 11:17
 

Yüksel Pehlevan’dan yatırım turu

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gebze ve Darıca’da planlanan ve yapımı devam eden yatırımları inceledi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet Gebze Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimi ile bir araya gelen heyet bölgede yapılması planlanan 112 istasyonu ve diğer sağlık yatırımları konularında istişarelerde bulundu. Sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduğunu belirten Çiler, tüm sağlık çalışanlarına fedakar çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Pehlevan vermiş olduğu desteklerden dolayı Çiler ve yönetimine şükranlarını iletti. DARICA’DA DA YATIRIMLARI İNCELEDİ Gebze Ticaret Odası ziyaretinin ardından Pehlevan ve ekibi Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret etti. Ardından heyet bölgede devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarını yerinde inceledi. Pehlevan, Başkan Bıyık’a pandemi döneminde sağlık çalışanlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Bıyık ise her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını iletti. Ziyaretlerde Pehlevan’a, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu Aşı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan eşlik etti.      
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gebze ve Darıca’da planlanan ve yapımı devam eden yatırımları inceledi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet Gebze Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimi ile bir araya gelen heyet bölgede yapılması planlanan 112 istasyonu ve diğer sağlık yatırımları konularında istişarelerde bulundu. Sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduğunu belirten Çiler, tüm sağlık çalışanlarına fedakar çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Pehlevan vermiş olduğu desteklerden dolayı Çiler ve yönetimine şükranlarını iletti.

DARICA’DA DA YATIRIMLARI İNCELEDİ

Gebze Ticaret Odası ziyaretinin ardından Pehlevan ve ekibi Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret etti. Ardından heyet bölgede devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarını yerinde inceledi. Pehlevan, Başkan Bıyık’a pandemi döneminde sağlık çalışanlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Bıyık ise her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını iletti. Ziyaretlerde Pehlevan’a, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu Aşı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan eşlik etti.


 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.