Yusuf’u Kadınlar Yaşatacak!

Gebze 17.05.2022 - 15:57, Güncelleme: 17.05.2022 - 15:57
 

Yusuf’u Kadınlar Yaşatacak!

Gebze Mevlana Mahallesinde yaşayan SMA Hastası 4,5 yaşındaki Yusuf Polat için başlatılan kampanyaya özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Çok sayıda kadının kampanya bitinceye kadar işini gücünü bırakıp küçük Yusuf’a destek olmak için çalıştığı görüldü.

Gebze Mevlana Mahallesi’nde yaşayan Mensure ve Kayhan Polat çiftinin 4,5 yaşındaki SMA hastası çocuğu Yusuf Polat’a Gebzeli kadınlar büyük destek oluyor.  SMA Hastası Yusuf için başlatılan kampanyaya gönülden destek olan çok sayıda Gebzeli kadın, kampanyaya herkesin katılmasını istiyor. Hedef TV’de Mustafa Arslan’ın sunduğu Güne Merhaba Programına konuk olan İyilik Kervanı Kurucusu Asiye Gül, tüm Gebzelileri ve özellikle kadınları kampanyaya destek olmaya çağırdı. Yusuf için başlatılan kampanyanın yüzde otuzlara ulaştığını söyleyen Asiye Gül, “Bir annenin gözünün önünde çocuğunun ölüme gitmesini kimsenin içi razı olmaz. Başlatılan tüm kampanyalara gönülden destek veriyoruz ve tüm Gebze’yi ve bölge insanını kampanyaya davet ediyoruz. Yetimin ve mazlumun duasını almak herkese nasip olmaz” dedi. Yusuf Polat’ın kampanya gönüllülerinden İş Kadını Zeynep Ceylan ise tüm Gebzelileri ve çevre insanlarını kampanyaya katılmaya davet etti. Yusuf’un durumunu görünce 8 aydır her şeyi bir kenara bırakarak kampanya ile ilgilenmek zorunda kaldığını söyleyen Ceylan; “Yusuf cihazlara bağlı olarak yaşıyor, tedavisi çok pahalı ama imkansız değil. Yusuf şu anda kilo alması sorun olduğu için var olanları da yiyemiyor. Elektrik kesilecek diye anne baba gece nöbetleşe uyuyorlar. 7 ayrı cihaza bağlı Yusuf elektrik kesilmesi durumunda büyük sıkıntı yaşayacak. Kampanya tamamen valilik izni ve şeffaf bir şekilde yürütülüyor. Tüm okullara 200 bin zarf dağıtılacak. Tüm velilerin duyarlı olmasını diliyoruz” dedi.  Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da yayının sonunda kampanyaya katkı sunan kadınlarla birlikte canlı yayın stüdyosuna gelerek herkesi kampanyaya dahil olmaya çağırdı. Küçük Yusuf’u daha önce evinde de ziyaret ettiğini söyleyen Nihat Yıldırım; “Ümit Medya olarak her zaman yanındayız ve destek olacağız. Bu tabloyu gören hiçbir insanın kayıtsız kalacağını düşünemiyorum” dedi. BELEDİYELER VE STK’LAR DESTEK OLMALI Öte yandan kampanya gönüllüleri, bugüne kadar toplanan yardımların sadece işçe ve esnaf kesiminden olduğuna dikkat çekerek, belediyeler, siyasi partiler ve Gebze Ticaret Odası ile diğer STK’ların kampanyaya gerekli ilgiyi göstermediğine dikkat çekerek, bu kurumlar başta olmak üzere tüm STK ve sivil toplum kuruluşlarını kampanyaya katılmaya davet ettiler.  
Gebze Mevlana Mahallesinde yaşayan SMA Hastası 4,5 yaşındaki Yusuf Polat için başlatılan kampanyaya özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Çok sayıda kadının kampanya bitinceye kadar işini gücünü bırakıp küçük Yusuf’a destek olmak için çalıştığı görüldü.

Gebze Mevlana Mahallesi’nde yaşayan Mensure ve Kayhan Polat çiftinin 4,5 yaşındaki SMA hastası çocuğu Yusuf Polat’a Gebzeli kadınlar büyük destek oluyor.  SMA Hastası Yusuf için başlatılan kampanyaya gönülden destek olan çok sayıda Gebzeli kadın, kampanyaya herkesin katılmasını istiyor. Hedef TV’de Mustafa Arslan’ın sunduğu Güne Merhaba Programına konuk olan İyilik Kervanı Kurucusu Asiye Gül, tüm Gebzelileri ve özellikle kadınları kampanyaya destek olmaya çağırdı. Yusuf için başlatılan kampanyanın yüzde otuzlara ulaştığını söyleyen Asiye Gül, “Bir annenin gözünün önünde çocuğunun ölüme gitmesini kimsenin içi razı olmaz. Başlatılan tüm kampanyalara gönülden destek veriyoruz ve tüm Gebze’yi ve bölge insanını kampanyaya davet ediyoruz. Yetimin ve mazlumun duasını almak herkese nasip olmaz” dedi.

Yusuf Polat’ın kampanya gönüllülerinden İş Kadını Zeynep Ceylan ise tüm Gebzelileri ve çevre insanlarını kampanyaya katılmaya davet etti. Yusuf’un durumunu görünce 8 aydır her şeyi bir kenara bırakarak kampanya ile ilgilenmek zorunda kaldığını söyleyen Ceylan; “Yusuf cihazlara bağlı olarak yaşıyor, tedavisi çok pahalı ama imkansız değil. Yusuf şu anda kilo alması sorun olduğu için var olanları da yiyemiyor. Elektrik kesilecek diye anne baba gece nöbetleşe uyuyorlar. 7 ayrı cihaza bağlı Yusuf elektrik kesilmesi durumunda büyük sıkıntı yaşayacak. Kampanya tamamen valilik izni ve şeffaf bir şekilde yürütülüyor. Tüm okullara 200 bin zarf dağıtılacak. Tüm velilerin duyarlı olmasını diliyoruz” dedi.  Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da yayının sonunda kampanyaya katkı sunan kadınlarla birlikte canlı yayın stüdyosuna gelerek herkesi kampanyaya dahil olmaya çağırdı. Küçük Yusuf’u daha önce evinde de ziyaret ettiğini söyleyen Nihat Yıldırım; “Ümit Medya olarak her zaman yanındayız ve destek olacağız. Bu tabloyu gören hiçbir insanın kayıtsız kalacağını düşünemiyorum” dedi.

BELEDİYELER VE STK’LAR DESTEK OLMALI

Öte yandan kampanya gönüllüleri, bugüne kadar toplanan yardımların sadece işçe ve esnaf kesiminden olduğuna dikkat çekerek, belediyeler, siyasi partiler ve Gebze Ticaret Odası ile diğer STK’ların kampanyaya gerekli ilgiyi göstermediğine dikkat çekerek, bu kurumlar başta olmak üzere tüm STK ve sivil toplum kuruluşlarını kampanyaya katılmaya davet ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.