Yuvacık Barajı’nda kapasite TAM!

Kocaeli 27.07.2021 - 11:25, Güncelleme: 27.07.2021 - 11:25
 

Yuvacık Barajı’nda kapasite TAM!

Kocaeli’nde etkili olan aşırı sıcaklara rağmen su konusunda ise hiçbir sıkıntı bulunmuyor. Yuvacık Barajı yüzde 96 oranında dolu.

Kocaeli’nde yaz aylarında sürekli su tartışması yaşanırdı. Kocaeli’nin en önemli içme su kaynağı olan Yuvacık Barajı’ndaki su seviyesini düşmesi endişelere sebep olurdu. Bu yaz ise Kocaeli’nde herhangi bir su sıkıntısı bulunmuyor. Yuvacık Barajı ağzına kadar dolu. BOL BOL SUYUMUZ VAR Kocaeli’nin su ihtiyacının büyük bir kısmının karşılandığı ve sonbahar mevsiminde kuruma tehlikesi yaşayan Yuvacık Barajı’nda da su seviyesi yüzde 96’e seviyesinde. Barajda 49 milyon 220 bin metreküp su bulunuyor. Kocaeli’nin bir diğer barajı olan Namazgah Barajında ise su seviyesi yüzde 75 oranına ulaştı. Barajdaki su miktarı 16 milyon 990 bin metreküp olarak ölçüldü.
Kocaeli’nde etkili olan aşırı sıcaklara rağmen su konusunda ise hiçbir sıkıntı bulunmuyor. Yuvacık Barajı yüzde 96 oranında dolu.

Kocaeli’nde yaz aylarında sürekli su tartışması yaşanırdı. Kocaeli’nin en önemli içme su kaynağı olan Yuvacık Barajı’ndaki su seviyesini düşmesi endişelere sebep olurdu. Bu yaz ise Kocaeli’nde herhangi bir su sıkıntısı bulunmuyor. Yuvacık Barajı ağzına kadar dolu.

BOL BOL SUYUMUZ VAR

Kocaeli’nin su ihtiyacının büyük bir kısmının karşılandığı ve sonbahar mevsiminde kuruma tehlikesi yaşayan Yuvacık Barajı’nda da su seviyesi yüzde 96’e seviyesinde. Barajda 49 milyon 220 bin metreküp su bulunuyor. Kocaeli’nin bir diğer barajı olan Namazgah Barajında ise su seviyesi yüzde 75 oranına ulaştı. Barajdaki su miktarı 16 milyon 990 bin metreküp olarak ölçüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.