Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü Ülkemizin En İyisi Oldu

Spor 18.11.2021 - 10:58, Güncelleme: 18.11.2021 - 10:58
 

Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü Ülkemizin En İyisi Oldu

Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü Ülkemizin En İyisi Oldu

Aerobik Cimnastik CimnastLİG karşılaşmaları’nda Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü, Türkiye şampiyonu oldu. 29 KULÜP VE 150 SPORCU REKABET ETTİ Cimnastikçilerin merakla beklediği Aerobik Jimnastik CimnastLİG müsabakaları 12-14 Kasım tarihlerinde düzenlendi. İstanbul Sancaktepe TCF Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmalara 29 kulüp ve 150 sporcu rekabet etti.  Karşılaşmalarda iz bırakan bir performans sergileyen Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü, 29 kulüp içerisinde Türkiye şampiyonu olarak ilimizin gurur kaynağı oldu. DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE ‘Trio’ kategorisinde mücadele eden  yetenekli sporcular Nil Turabi, Su İpek Yazıcıoğlu ile Lara Elif Ekinci 17.450 puan toplayarak  Türkiye şampiyonu olurken; ‘Tek Bayanlar’ kategorisinde Su İpek Yazıcıoğlu 17.700 puan ile Türkiye 2’ ncisi; ‘Takımlar’ kategorisinde de yine Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü 35.150 puan ile Türkiye şampiyonluğunu kazanarak kupayı alma hakkını elde etti. POYRAZ: ONLİNE EĞİTİMLERLE SPORCULARIMIZIN GÜÇ VE ESNEKLİKLERİNİ KORUMAYI SAĞLADIK Sporcuları müsabakaya hazırlayan Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü Antrenörü Akın Poyraz, yarışma ardından sevincini şu sözlerle aktardı: “ Pandemi nedenliyle yaklaşık 1 yıl salonda antrenman yapamadık. Online eğitimlerle sporcularımızın güç ve esnekliklerini korumalarını sağladık. Çok zor şartlarda hazırlandık ve bu başarı Kocaelimize çok yakıştı. Bu şampiyonluk ile beraber ilimizin aerobik cimnastik sporunda lider bir il olmasını bekliyoruz.”  
Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü Ülkemizin En İyisi Oldu

Aerobik Cimnastik CimnastLİG karşılaşmaları’nda Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü, Türkiye şampiyonu oldu.

29 KULÜP VE 150 SPORCU REKABET ETTİ

Cimnastikçilerin merakla beklediği Aerobik Jimnastik CimnastLİG müsabakaları 12-14 Kasım tarihlerinde düzenlendi. İstanbul Sancaktepe TCF Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmalara 29 kulüp ve 150 sporcu rekabet etti.  Karşılaşmalarda iz bırakan bir performans sergileyen Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü, 29 kulüp içerisinde Türkiye şampiyonu olarak ilimizin gurur kaynağı oldu.

DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

‘Trio’ kategorisinde mücadele eden  yetenekli sporcular Nil Turabi, Su İpek Yazıcıoğlu ile Lara Elif Ekinci 17.450 puan toplayarak  Türkiye şampiyonu olurken; ‘Tek Bayanlar’ kategorisinde Su İpek Yazıcıoğlu 17.700 puan ile Türkiye 2’ ncisi; ‘Takımlar’ kategorisinde de yine Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü 35.150 puan ile Türkiye şampiyonluğunu kazanarak kupayı alma hakkını elde etti.

POYRAZ: ONLİNE EĞİTİMLERLE SPORCULARIMIZIN GÜÇ VE ESNEKLİKLERİNİ KORUMAYI SAĞLADIK

Sporcuları müsabakaya hazırlayan Yuvam İzmit Cimnastik Kulübü Antrenörü Akın Poyraz, yarışma ardından sevincini şu sözlerle aktardı: “ Pandemi nedenliyle yaklaşık 1 yıl salonda antrenman yapamadık. Online eğitimlerle sporcularımızın güç ve esnekliklerini korumalarını sağladık. Çok zor şartlarda hazırlandık ve bu başarı Kocaelimize çok yakıştı. Bu şampiyonluk ile beraber ilimizin aerobik cimnastik sporunda lider bir il olmasını bekliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.