Zabıtadan lastikçi denetimleri

Gebze 24.02.2016 - 13:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Zabıtadan lastikçi denetimleri

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelindeki oto lastik tamir ve satış yapan işyerlerini ziyaret ederek denetledi. Ömrünü Tamamlamış Lastikler Kontrolü Yönetmeliği’ne uygunluğunun denetlendiği ziyaretlerde zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından yönetmeliğe uymayan esnaflara ek süre verildi. Süre sonunda lastikleri kaldırmayan işyerleri hakkında yasal işlem yapıldı. Yol ve kaldırımları işgal eden lastiklerin kaldırıldığı denetimlerin süreceğini dile getiren zabıta müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların şikayet, görüş ve öneriler için 0262 641 78 08, Alo Zabıta 153 ve zabıta@gebze.bel.tr den ulaşmaları çağrısında bulundu.

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelindeki oto lastik tamir ve satış yapan işyerlerini ziyaret ederek denetledi.

Ömrünü Tamamlamış Lastikler Kontrolü Yönetmeliği’ne uygunluğunun denetlendiği ziyaretlerde zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından yönetmeliğe uymayan esnaflara ek süre verildi. Süre sonunda lastikleri kaldırmayan işyerleri hakkında yasal işlem yapıldı. Yol ve kaldırımları işgal eden lastiklerin kaldırıldığı denetimlerin süreceğini dile getiren zabıta müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların şikayet, görüş ve öneriler için 0262 641 78 08, Alo Zabıta 153 ve zabıta@gebze.bel.tr den ulaşmaları çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.