Zabıtadan, plajlardaki vatandaşlara anonslu uyarı!

Kocaeli 16.08.2021 - 09:59, Güncelleme: 16.08.2021 - 10:02
 

Zabıtadan, plajlardaki vatandaşlara anonslu uyarı!

Mavi Bayraklı plajlarda asayişe katkı sağlayan Kocaeli Zabıtası aynı zamanda sosyal mesafe ve temizlik konularında da vatandaşları uyarıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, Kandıra’da Mavi Bayraklı plajlarda görev yaparak vatandaşları uyarıyor. Denize girmenin yasak olduğu günlerde vatandaşların denize girmemeleri için çabalayan Kocaeli Zabıtası, yaptıkları anonslarla vatandaşların denizden çıkmalarını sağlıyor. ASAYİŞE DE KATKI SUNUYORLAR Diğer yandan Kocaeli Zabıtası asayişin sağlanmasına da katkı sunuyor. Bu kapsamda görev yapan Zabıta ekipleri, plajlarda yasak olan çadırlara müdahale ederek yerlerinden kaldırıyor. Sosyal mesafe ve temizlik konularında da uyarılar yapan Kocaeli Zabıtası, kaybolan çocukları da aileleriyle buluşturuyor. KOSKEM 1162’Yİ KURTARDI Diğer yandan İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü, mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere görev alanları belirlenen plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarıyor. Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi geçtiğimiz hafta sahillerde 119 kişiyi boğulmaktan son anda kurtarmıştı. KOSKEM ekipleri 2021 yaz sezonunda şimdiye kadar 1162 kişiyi boğulmaktan kurtardı.
Mavi Bayraklı plajlarda asayişe katkı sağlayan Kocaeli Zabıtası aynı zamanda sosyal mesafe ve temizlik konularında da vatandaşları uyarıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, Kandıra’da Mavi Bayraklı plajlarda görev yaparak vatandaşları uyarıyor. Denize girmenin yasak olduğu günlerde vatandaşların denize girmemeleri için çabalayan Kocaeli Zabıtası, yaptıkları anonslarla vatandaşların denizden çıkmalarını sağlıyor.

ASAYİŞE DE KATKI SUNUYORLAR

Diğer yandan Kocaeli Zabıtası asayişin sağlanmasına da katkı sunuyor. Bu kapsamda görev yapan Zabıta ekipleri, plajlarda yasak olan çadırlara müdahale ederek yerlerinden kaldırıyor. Sosyal mesafe ve temizlik konularında da uyarılar yapan Kocaeli Zabıtası, kaybolan çocukları da aileleriyle buluşturuyor.

KOSKEM 1162’Yİ KURTARDI

Diğer yandan İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü, mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere görev alanları belirlenen plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarıyor. Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi geçtiğimiz hafta sahillerde 119 kişiyi boğulmaktan son anda kurtarmıştı. KOSKEM ekipleri 2021 yaz sezonunda şimdiye kadar 1162 kişiyi boğulmaktan kurtardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.