Zafer Mutlu ameliyat oldu

Siyaset 21.10.2021 - 10:27, Güncelleme: 21.10.2021 - 10:27
 

Zafer Mutlu ameliyat oldu

Zafer Mutlu ameliyat oldu

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu rahatsızlanması sonrası kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde ameliyat oldu. Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu gece aniden rahatsızlandı. Mutlu hemen  Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan muayene sonrası Mutlu ameliyata alındı. Yapılan ameliyatta Zafer Mutlu’nun safra kesesi alındı. Ameliyatı başarılı geçen Mutlu’nun hastanede tedavisi sürüyor. Durumu hakkında açıklama yapana Mutlu “Gece yarısı büyük bir sancı ile gittiğim Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yapılan tetkikler neticesinde safra kesemi aldırmak zorunda kaldım. Öncelikle ameliyatımı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Gökhan Posteki beye, İlgisini eksik etmeyen Başhekimimiz Dr. Adem Çakır beye ve servisteki tüm çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.. Hepsinden Allah razı olsun. Kocaeli Devlet Hastanesinin kapatılmasının söz konusu olmadığını da bizzat başhekimimizden öğrenmek beni ayrıca memnun etmiştir” ifadelerini kullandı.
Zafer Mutlu ameliyat oldu

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu rahatsızlanması sonrası kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde ameliyat oldu.

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu gece aniden rahatsızlandı. Mutlu hemen  Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan muayene sonrası Mutlu ameliyata alındı. Yapılan ameliyatta Zafer Mutlu’nun safra kesesi alındı. Ameliyatı başarılı geçen Mutlu’nun hastanede tedavisi sürüyor. Durumu hakkında açıklama yapana Mutlu “Gece yarısı büyük bir sancı ile gittiğim Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yapılan tetkikler neticesinde safra kesemi aldırmak zorunda kaldım. Öncelikle ameliyatımı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Gökhan Posteki beye, İlgisini eksik etmeyen Başhekimimiz Dr. Adem Çakır beye ve servisteki tüm çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.. Hepsinden Allah razı olsun. Kocaeli Devlet Hastanesinin kapatılmasının söz konusu olmadığını da bizzat başhekimimizden öğrenmek beni ayrıca memnun etmiştir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.