ZEKİ AYGÜN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR!

Spor 25.10.2021 - 10:38, Güncelleme: 25.10.2021 - 10:38
 

ZEKİ AYGÜN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR!

Spora yatırımların sürmeye devam ettiği Derince’de Başkan Aygün, ilçeyi amatör liglerde temsil eden futbol kulüplerine yeni sezon öncesi nakdi destek çeklerini takdim etti.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların bir bir hayata geçtiği ilçede hem sportif başarı noktasında hem de tesisleşme olarak oldukça değerli hamleler yapılıyor. Gençlik Merkezleri ve spor tesislerinin hızla bitirilerek hizmete açıldığı ilçede Başkan Aygün, amatör spor kulüplerine de ayrı bir özen gösteriyor. Ekim ayının sonunda başlayacak yeni sezon öncesi Kocaeliyi  amatör kümede temsil edecek olan futbol kulüplerini makamında ağırlayan Başkan Aygün, Çenedağspor, Çınarlıspor, Derince Birlikspor, Derince Gençlerbirliği, Sırrıpaşa FK ve Yavuzspor kulüplerine nakdi destek çeklerini takdim etti. İŞTE KATILIM GÖSTEREN İSİMLER Gerçekleşen buluşmada Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, aynı zamanda Derince Belediyesi Meclis Üyesi olan Çınarlıspor Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Baytak, Çenedağspor Kulübü Başkanı Kenan Yeşiltaş, Sırrıpaşa FK Kulübü Başkanı Erdem Yıldırım, Derince GB Kulübü Başkanı Esen Yiğit, Derince Birlikspor Kulübü Yöneticisi Şaban Eraslan, Yavuzspor Kulübü Yöneticisi Erman Ceylan, Belediye Derincespor Sportif Direktörü Mustafa Polat ve Belediye Derincespor Kulübü Yöneticisi Osman Cömert katılım gösterdi. BAŞKAN AYGÜN: AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ Başkan Aygün, “İlçemizdeki amatör spor kulüplerimizin daima yanındayız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimi açısından büyük önem teşkil eden spor kulüplerimizin faaliyetlerini desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne dek olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. KASKF Başkanı Murat Aydın ve kulüp temsilcileri de gerek ilçede sportif noktada hizmete sunduğu projeler ve amatör spor kulüplerine olan desteğinden ötürü Başkan Aygün’e teşekkürlerini sundu.
Spora yatırımların sürmeye devam ettiği Derince’de Başkan Aygün, ilçeyi amatör liglerde temsil eden futbol kulüplerine yeni sezon öncesi nakdi destek çeklerini takdim etti.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların bir bir hayata geçtiği ilçede hem sportif başarı noktasında hem de tesisleşme olarak oldukça değerli hamleler yapılıyor. Gençlik Merkezleri ve spor tesislerinin hızla bitirilerek hizmete açıldığı ilçede Başkan Aygün, amatör spor kulüplerine de ayrı bir özen gösteriyor. Ekim ayının sonunda başlayacak yeni sezon öncesi Kocaeliyi  amatör kümede temsil edecek olan futbol kulüplerini makamında ağırlayan Başkan Aygün, Çenedağspor, Çınarlıspor, Derince Birlikspor, Derince Gençlerbirliği, Sırrıpaşa FK ve Yavuzspor kulüplerine nakdi destek çeklerini takdim etti.

İŞTE KATILIM GÖSTEREN İSİMLER

Gerçekleşen buluşmada Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, aynı zamanda Derince Belediyesi Meclis Üyesi olan Çınarlıspor Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Baytak, Çenedağspor Kulübü Başkanı Kenan Yeşiltaş, Sırrıpaşa FK Kulübü Başkanı Erdem Yıldırım, Derince GB Kulübü Başkanı Esen Yiğit, Derince Birlikspor Kulübü Yöneticisi Şaban Eraslan, Yavuzspor Kulübü Yöneticisi Erman Ceylan, Belediye Derincespor Sportif Direktörü Mustafa Polat ve Belediye Derincespor Kulübü Yöneticisi Osman Cömert katılım gösterdi.

BAŞKAN AYGÜN: AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ

Başkan Aygün, “İlçemizdeki amatör spor kulüplerimizin daima yanındayız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimi açısından büyük önem teşkil eden spor kulüplerimizin faaliyetlerini desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne dek olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. KASKF Başkanı Murat Aydın ve kulüp temsilcileri de gerek ilçede sportif noktada hizmete sunduğu projeler ve amatör spor kulüplerine olan desteğinden ötürü Başkan Aygün’e teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.