Zinnur Başkan Gebzespor için çok büyük hedef koydu!

Spor 28.10.2020 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Zinnur Başkan Gebzespor için çok büyük hedef koydu!

Gebze’nin en önemli marka değeri Gebzespor, kent dinamikleri ile kucaklaşma yolunda bugün önemli bir adım attı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de katılımıyla her hafta bir sivil toplum kuruluşunu kahvaltıda ağırlama kararı alan Gebzespor, bugün MÜSİAD ailesini konuk etti. Gebzespor kulüp tesislerinde gerçekleşen programa; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Gebze şubesi Başkanvekili Özcan Dal, Genç MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ömer Faruk Uysal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. BÜYÜKGÖZ: GEBZESPOR’UN 5 BİN LİSANSLI SPORCUSU OLMALI Gebzespor markası her anlamda büyütmek adına ellerinden gelen çalışmayı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmada, “Gebzespor çatısı altında, mor beyazlı formayı giyen en az 5 bin tane lisanlı sporcumuz olması gerekiyor. Bu sporcular Gebzespor markasını temsil ettiğinin farkında olup, aidiyet duygusu içinde yarışmalı. Bu duyguyla hareket etmeyi doğru buluyorum. Biz gerekli desteği sağlamaktan asla kaçınmayız” dedi. DAL: GEBZESPOR’UN DAİMA YANINDAYIZ Sivil toplum kuruluşları ile buluşma programının ilkinde MÜSAİD Gebze şubesi Gebzespor’a konuk olurken, şehir dışında yer alan MÜSAİD Gebze şube başkanı Serkan Beyaz’ın yerine Başkanvekili Özcan Dal programda yer aldı. Gebzespor’un her daim yanında olduklarını belirten Dal, MÜSİAD Gebze olarak Gebzespor’umuza gereken desteği vermeye hazırız. Kentimizin büyümesinde ve gelişmesinde Gebzespor’un da büyük katkısı olacak. Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulu üyelerine nazik davetleri için teşekkür ediyor, Gebzespor’a başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. AVCI: HER HAFTA BİR STK’YI AĞIRLAYACAĞIZ Gebzespor Başkanı Recep Avcı ise yaptığı konuşmada, “Bundan böyle belediye başkanımızın da katılımıyla her hafta bir sivil toplum kuruluşumuzu kulübümüzde ağırlayarak Gebzespor’umuzu şehre entegre etme ve aidiyet duygusunu geliştireceğiz. Kentimizdeki Gebzespor gerçeğini her daim deklare ederek yanımızda olan kaymakamımız ve belediye başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Gebzespor’umuzu yakışan noktalara getirme adına elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz”dedi  

Gebze’nin en önemli marka değeri Gebzespor, kent dinamikleri ile kucaklaşma yolunda bugün önemli bir adım attı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de katılımıyla her hafta bir sivil toplum kuruluşunu kahvaltıda ağırlama kararı alan Gebzespor, bugün MÜSİAD ailesini konuk etti. Gebzespor kulüp tesislerinde gerçekleşen programa; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Gebze şubesi Başkanvekili Özcan Dal, Genç MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ömer Faruk Uysal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BÜYÜKGÖZ: GEBZESPOR’UN 5 BİN LİSANSLI SPORCUSU OLMALI

Gebzespor markası her anlamda büyütmek adına ellerinden gelen çalışmayı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmada, “Gebzespor çatısı altında, mor beyazlı formayı giyen en az 5 bin tane lisanlı sporcumuz olması gerekiyor. Bu sporcular Gebzespor markasını temsil ettiğinin farkında olup, aidiyet duygusu içinde yarışmalı. Bu duyguyla hareket etmeyi doğru buluyorum. Biz gerekli desteği sağlamaktan asla kaçınmayız” dedi.

DAL: GEBZESPOR’UN DAİMA YANINDAYIZ

Sivil toplum kuruluşları ile buluşma programının ilkinde MÜSAİD Gebze şubesi Gebzespor’a konuk olurken, şehir dışında yer alan MÜSAİD Gebze şube başkanı Serkan Beyaz’ın yerine Başkanvekili Özcan Dal programda yer aldı. Gebzespor’un her daim yanında olduklarını belirten Dal, MÜSİAD Gebze olarak Gebzespor’umuza gereken desteği vermeye hazırız. Kentimizin büyümesinde ve gelişmesinde Gebzespor’un da büyük katkısı olacak. Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulu üyelerine nazik davetleri için teşekkür ediyor, Gebzespor’a başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

AVCI: HER HAFTA BİR STK’YI AĞIRLAYACAĞIZ

Gebzespor Başkanı Recep Avcı ise yaptığı konuşmada, “Bundan böyle belediye başkanımızın da katılımıyla her hafta bir sivil toplum kuruluşumuzu kulübümüzde ağırlayarak Gebzespor’umuzu şehre entegre etme ve aidiyet duygusunu geliştireceğiz. Kentimizdeki Gebzespor gerçeğini her daim deklare ederek yanımızda olan kaymakamımız ve belediye başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Gebzespor’umuzu yakışan noktalara getirme adına elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.