19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Ziraat mühendisleri de aşılama programına dahil edilsin”

Kocaeli 11.06.2021 - 16:42, Güncelleme: 11.06.2021 - 16:42
 

“Ziraat mühendisleri de aşılama programına dahil edilsin”

“Ziraat mühendisleri de aşılama programına dahil edilsin”

TMMOB Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz, koronavirüs aşılama gruba ziraat mühendislerinin de dahil edilmesini istedi. Türkiye’nin corona virüsüyle mücadelesi her gün yeni meslek gruplarının aşılama programına alınması ile devam ediyor. Son olarak kafe ve restoran çalışanları, berber ve kuaförler ile avukatların aşılama programına dahil edilmesi üzerine TMMOB Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz, koronavirüs aşılama gruba ziraat mühendislerinin de dahil edilmesini istedi. Yılmaz, tarımsal üretimin devam etmesi için fedakarca çalışan ziraat mühendislerinin de sağlıklı yaşam hakkından mahrum edilmemesi gerektiğini söyledi. ADALETLİ BULMUYORUZ TMMOB Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu risklere rağmen, fedakarca tarımsal üretimin devam etmesi için gerek kamuda, gerekse özel sektörde bugüne kadar fedakarca çalışan Ziraat Mühendisi meslektaşlarıma teşekkür ediyoruz. Gelinen süreçte bazı meslek mensuplarına tanınan hakkın Ziraat Mühendislerine sağlanmamasını, sağlıklı yaşam hakkından mahrum bırakılmasını adaletli bulmuyoruz.”
“Ziraat mühendisleri de aşılama programına dahil edilsin”

TMMOB Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz, koronavirüs aşılama gruba ziraat mühendislerinin de dahil edilmesini istedi.

Türkiye’nin corona virüsüyle mücadelesi her gün yeni meslek gruplarının aşılama programına alınması ile devam ediyor. Son olarak kafe ve restoran çalışanları, berber ve kuaförler ile avukatların aşılama programına dahil edilmesi üzerine TMMOB Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz, koronavirüs aşılama gruba ziraat mühendislerinin de dahil edilmesini istedi. Yılmaz, tarımsal üretimin devam etmesi için fedakarca çalışan ziraat mühendislerinin de sağlıklı yaşam hakkından mahrum edilmemesi gerektiğini söyledi.

ADALETLİ BULMUYORUZ

TMMOB Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Özgür Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu risklere rağmen, fedakarca tarımsal üretimin devam etmesi için gerek kamuda, gerekse özel sektörde bugüne kadar fedakarca çalışan Ziraat Mühendisi meslektaşlarıma teşekkür ediyoruz. Gelinen süreçte bazı meslek mensuplarına tanınan hakkın Ziraat Mühendislerine sağlanmamasını, sağlıklı yaşam hakkından mahrum bırakılmasını adaletli bulmuyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.