19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zor dönemde ateşten gömlek giydi!

Spor 03.05.2021 - 16:35, Güncelleme: 03.05.2021 - 16:35
 

Zor dönemde ateşten gömlek giydi!

Zor dönemde ateşten gömlek giydi!

Transfer tahtasının kapalı olduğu sezonda, kısıtlı imkanlara rağmen ateşten gömlek giyerek Darıca Gençlerbirliği’nin başına geçen teknik direktör Özcan Sert, geride kalan 2021-21 sezonu sonrasında tüm Darıcalılar’dan helallik istedi. Darıca Gençlerbirliği’ni en iyi şekilde temsil etme adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade eden 30 yaşındaki genç teknik adam, lig ve kupadaki başarılı sezonu Play-Off ile taçlandıramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Sert yaptığı açıklamada, “İyi günde ve kötü günde yanımızda olan taraftarlarımıza ve camiamıza teşekkür ederiz. Varsa hakkımız helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz” ifadelerini kullandı. GÜLEN İLE GÖRÜŞTÜ Öte yandan Büyükçekmece Tepecikspor maçının hemen ardından Başkan Arif Gülen ile bir araya gelen Sert’in geride kalan sezonu masaya yatırdıkları öğrenilirken, ilerleyen günlerde yeni bir görüşmenin daha yapılarak Darıca G.B’nin yol haritasının belirleneceği öğrenildi.    
Zor dönemde ateşten gömlek giydi!

Transfer tahtasının kapalı olduğu sezonda, kısıtlı imkanlara rağmen ateşten gömlek giyerek Darıca Gençlerbirliği’nin başına geçen teknik direktör Özcan Sert, geride kalan 2021-21 sezonu sonrasında tüm Darıcalılar’dan helallik istedi. Darıca Gençlerbirliği’ni en iyi şekilde temsil etme adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade eden 30 yaşındaki genç teknik adam, lig ve kupadaki başarılı sezonu Play-Off ile taçlandıramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Sert yaptığı açıklamada, “İyi günde ve kötü günde yanımızda olan taraftarlarımıza ve camiamıza teşekkür ederiz. Varsa hakkımız helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz” ifadelerini kullandı.

GÜLEN İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Büyükçekmece Tepecikspor maçının hemen ardından Başkan Arif Gülen ile bir araya gelen Sert’in geride kalan sezonu masaya yatırdıkları öğrenilirken, ilerleyen günlerde yeni bir görüşmenin daha yapılarak Darıca G.B’nin yol haritasının belirleneceği öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.