“Zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz!”

Kocaeli 05.08.2021 - 11:03, Güncelleme: 05.08.2021 - 11:03
 

“Zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz!”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, başta Antalya’nın Manavgat ilçesi olmak üzere, çevre illerde çıkan ve 1 haftayı aşkın süredir devam eden orman yangınlarıyla ilgili açıklama yaparak hayatlarını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığı diledi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ülkemizin birçok noktasında art arda meydana gelen ve ciğerlerimizi yakan Orman yangınları ile ilgili açıklama yaparak hayatlarını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı diledi. Vali Yavuz, yaptığı açıklamada, ciğerlerimizi yakan Orman yangınlarında hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Ciğerimiz, canımız olan doğal yaşamın vazgeçilmezi ormanlarımızın kurtarılması için Valiliğimiz Koordinesi, tüm kurum ve kuruluşlarımız ile yerel yönetimlerimizin seferberliğinde biri ambulans olmak üzere 17 araç ve 55 personelimiz Ege ve Akdeniz bölgelerine gönderilmiştir. Zaman; birlik, beraberlik ve dayanışma zamanıdır. Kocaeli olarak yaraların sarılması için gerekli her türlü yardımı yapmaya devam edeceğiz” dedi.   “GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M” Sözlerini sürdüren Vali Yavuz, “İklimi, doğal bitki örtüsü ve güzellikleri ile öne çıkan ülkemizin ormanlarında çıkan yangınlardan etkilenen ve yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, orman yangınlarının kontrol altına alınması ve tamamen söndürülmesi için devletin tüm imkânlarıyla seferber olduğu mücadele çalışmalarında yer alan, cansiperane bir şekilde görev yapan ekiplerimize, gönüllü kişi, kurum ve kuruluşlarımıza da şükranlarımızı sunuyor, kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, başta Antalya’nın Manavgat ilçesi olmak üzere, çevre illerde çıkan ve 1 haftayı aşkın süredir devam eden orman yangınlarıyla ilgili açıklama yaparak hayatlarını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığı diledi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ülkemizin birçok noktasında art arda meydana gelen ve ciğerlerimizi yakan Orman yangınları ile ilgili açıklama yaparak hayatlarını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı diledi. Vali Yavuz, yaptığı açıklamada, ciğerlerimizi yakan Orman yangınlarında hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Ciğerimiz, canımız olan doğal yaşamın vazgeçilmezi ormanlarımızın kurtarılması için Valiliğimiz Koordinesi, tüm kurum ve kuruluşlarımız ile yerel yönetimlerimizin seferberliğinde biri ambulans olmak üzere 17 araç ve 55 personelimiz Ege ve Akdeniz bölgelerine gönderilmiştir. Zaman; birlik, beraberlik ve dayanışma zamanıdır. Kocaeli olarak yaraların sarılması için gerekli her türlü yardımı yapmaya devam edeceğiz” dedi.  

“GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M”

Sözlerini sürdüren Vali Yavuz, “İklimi, doğal bitki örtüsü ve güzellikleri ile öne çıkan ülkemizin ormanlarında çıkan yangınlardan etkilenen ve yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, orman yangınlarının kontrol altına alınması ve tamamen söndürülmesi için devletin tüm imkânlarıyla seferber olduğu mücadele çalışmalarında yer alan, cansiperane bir şekilde görev yapan ekiplerimize, gönüllü kişi, kurum ve kuruluşlarımıza da şükranlarımızı sunuyor, kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.