Basın Köprübaşı’nda buluştu

Köprübaşı Cağ Kebap Salonu hizmete girdi. Ayvaz Kayabaşı ve Seyfettin Ağtaş ortaklığında Abdi İpekçi Mahallesi Ethembey Caddesi No:3(Aynalı Karakolu Yanı) adresinde hizmete giren Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, ilk hizmet gününde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda görev yapan bölgemizin yerel basın mensuplarını konuk etti. Erzurum meşhur Cağ Kebap’ını kaliteli hizmetiyle gazetecilerin damak tadına sunan gözde mekan Köprübaşı, misafirlerinden tam not aldı. Mekanın işletmecilerinden Seyfettin Ağtaş ve Ayvaz Kayabaşı’nı ilk gününde yalnız bırakmayan gazeteciler, mekanı çok beğendiklerini ve böylesine seçkin bir bölgeye hizmet edecek olmasının sevindirici olduğunu söylediler.

GAZETECİLERDEN BEĞENİ ALDI

Geniş personel kadrosunu kaliteli hizmetiyle birleştirecek olan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, 750 kişilik kapasitesiyle müşterilerine hizmet verecek. Erzurum Cağ Kebap’ının yanı sıra, Erzurum’un yöresel tatlısı kadayıf dolması başta olmak üzere farklı tatlı çeşitleri, semaver çay eşliğinde nefis sabah kahvaltısını da hizmete sunan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, konuklarını sıcak bir ortamda ağırlayacak.

RESMİ AÇILIŞ 8 AĞUSTOS’TA

8 Ağustos 2015 Cumartesi günü resmi açılışı yapacak olan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, protokolün de katılımıyla birlikte görkemli bir açılış yapmayı hedefliyor. Mekanın işletmecilerinden Seyfettin Ağtaş ve Ayvaz Kayabaşı bir açıklama yaparak, ilk hizmet gününde davetlerine icap eden basın mensuplarına teşekkür ettiler. Ağtaş ve Kayabaşı, ‘’Bölgemizin güzide basın mensuplarını yeni mekanımızda ağırladığımız için çok mutluyuz. Davetimizi geri çevirmeyip yanlarımızda oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz’’ dediler.