BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER!

Son teknolojilerle donatılan, doğalgazlı, çevreci, kütüphaneli ve bisiklet aparatlı yeni nesil otobüsler 8’i yeni hat olmak üzere 12 ilçede toplamda 93 hatta seferlere başlarken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet verecek yeni otobüslerle yıllık yolcu taşıma sayısını 45 milyon kişiye çıkarmayı hedefliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 240 yeni nesil otobüs, 1 Şubat’tan itibaren hizmet vermeye başlarken, vatandaşlardan da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür geliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ulaşımpark A.Ş.’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook’a gelen mesajlarında Kocaeli halkı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür mesajları gönderiyor.

Gelen Mesajlardan bazıları;

Seydahmet Çakır isimli vatandaş ise “Bu arkadaşa katılıyorum gerçekten İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederim. Bu yeni otobüsler çok iyi geldi, ilçelerimize hayırlı olsun. Biraz reklama ihtiyaç var gibi galiba herkes alışamadı otobüslere numara açısından” dedi.

Başka bir vatandaş ise “Başkanım 35 senedir oturduğum mahalleme ilk defa otobüs seferleri başlattığınız için çok mutlu oldum teşekkür ederim. Yaklaşık 6 aydır Umuttepe’ye 2 araba değiştirerek gidiyordum. Meme kanseriyim kemoterapi dönüşü minibüsle eve dönmem çok zor oluyordu. Şimdi otobüsle kapımın önünden binip hastaneye gidiyorum ve dönüyorum. Tam nokta atışı oldu benim için. Kimin emeği var ise Allah razı olsun.” Dedi.