Billboardlarla farkındalık yaratılıyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızı uyarmak ve dikkat çekmek adına bölgemizin farklı noktalarında billboardlar yerleştirildi. Billboardlarda el yıkamanın ve hijyenin koronavirüsten korunmanın en etkin ve önemli yolu olduğu anlatılıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsü ile ilgili son dakika gelişmelerini Twitter'dan açıkladı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, '61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum' ifadelerini kullanırken bölgemizde de koronavirüsü tedbirleri kapsamında sokaklara koronavirüs billboardları yerleştirildi. Billboardlarda el yıkamanın ve hijyenin virüsten korunmanın en etkin yolu olduğu gözler önüne seriliyor.

DURAK VE ÇEVRELERİNDE VAR

Bölgenin pek çok noktalarına yerleştirilen bilgilendirme billboardındaki uyarılarla toplumun korona virüsü konusunda duyarlı ve bilinçli olmaları sağlanıyor. Yetkiler tarafından vatandaşların tedbirler kapsamında daha duyarlı olmaları adına oluşturulan çalışma dikkat çekmek adına oldukça önemli. Özellikle otobüs duraklarının çevresinde yer alan bilgilendirme billboardlarını gören vatandaşlar çalışmanın oldukça yerinde ve uyarıcı olduğunu kaydederek yetkililere teşekkür etti.