Bizde kongreler bayram gibidir

MHP Darıca ilçe başkanı olan Adem Emre Aygün kongre sürecini gazetemize değerlendirdi. Başkan Aygün, “Tek adaylı seçicimiz hayırlı olsun, listemiz genel merkezce onaylandı, Allah utandırmasın” dedi.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Kongresi öncesinde başkanlık için tek aday olan mevcut başkan Adem Emre Aygün kongre sürecini gazetemize değerlendirdi. Başkan Aygün, “Listemiz genel merkez tarafından onaylandı. Genel başkanımızın talimatı doğrultusunda tek adaylı bir seçim olacak. Biz de seçimler kongreler hep şölen ve bayram havasında geçer, bir kez daha aynı duyguları yaşayacağız hayırlı olsun” dedi.

KONGREMİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Yönetim listelerinde farklı isimlerin de yer aldığını belirten MHP Darıca ilçe başkanı Adem Emre Aygün “Yönetim listemizde tabi ki farklı isimler yer alıyor. Yüzde 15’lik bir değişim söz konusu. Darıca’ya ve millete hizmeti katlayarak sürdüreceğiz. Allah utandırmasın, Allah yardımcımız olsun, kongremiz şimdiden kentimize ve milletimize hayırlı olsun. Genel başkanımız Devlet Bahçelinin önderliğinde vatan ve millete olan hizmet aşkımızla göreve devam ediyoruz” ifadesini kullandı.