"Bu büyük Türkiye'nin seçimidir"

 

"Bu büyük Türkiye'nin seçimidir"

 

16 Nisan seçimleri için çalışmalarını gece gündüz sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın dünkü durağı Gebze oldu. Gebze AK Parti SKM Başkanlığının hazırladığı program çerçevesinde sabah saatlerinde çalışmalarına başlayan Yaman’a AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Arif Aküzüm, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Başkan Yardımcısı Köksal Tatoğlu ve SKM Yönetimi eşlik etti.

 

MAHALLE MAHALLE GEZDİ

Gün boyu esnaf ve ev ziyaretleri yapan Yaman, akşam saatlerinde ise dernek ziyaretleri gerçekleştirdi. Yaman ve beraberindekiler önce Gebze Gümüşhane Şiranlılar Derneği'ni ardından ise Gebze Ulus Mahallesi Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek yeni anayasa hakkında açıklamalarda bulundu.

 

YALAN SÖYLÜYORLAR

Yaman, ziyaretlerinde vatandaşların 18 maddelik değişiklikle ilgili en çok sorulan soruları yanıtladı. Vatandaşların 18 yaşında milletvekili olacak bir gencin iki yıl sonra emekli olacağı bunun ise devlete zarar vereceği yönündeki yanlış bilgiler üzerine örnek vererek açıklamalarda bulundu.

 

YAMAN, MEHMET ALİ OKUR’U ÖRNEK GÖSTERDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Yaman, “Muhalefetin kuyruklu yalanlarından biride 18 yaşında milletvekili olabilecek bir gencin iki yıl sonra emekli olabileceği tamamen yalanıdır. Halkımız bu konuda çok sık sorular soruyor. Bu konuya açıklık getirelim. Hepimiz Kocaeli de yaşıyoruz. Bizden önceki Milletvekilimiz Mehmet Ali Okur’u tanımayanınız yoktur. Mehmet Ali Bey 24. Dönem Kocaeli Milletvekilimiz olarak 5 yıl bu ülkeye, Kocaeli’ye güzel hizmetler yaptı. Ancak 5 yıl gibi bir süre milletvekilliği yapmasına rağmen halen emekli olamamıştır. Hem yaş haddinden hemde prim süresi dolmadığı için emekli olamamıştır. Bildiğim kadarıyla Mehmet Ali Bey, 2024 yılında yaş haddinden emekli olacak. Daha 7 yılı var. Mehmet Ali Bey 5 yıl görev yaptıktan sonra olamıyorsa nasıl 18-20 yaşında ki bir gencimiz emekli oluyor. Bu söylem tamamen yalan ve uydurmadır. Muhalefetin bu seçimde uydurduğu yalanlardan biridir. Zaten bu süreçte en iyi bildikleri şey yalan yanlışlarla halkımızın kafasını karıştırmaktır.”dedi.

 

15 YILDA YAPTIKLARIMIZ ORTADA

Konuşmasına devam eden Yaman, “Bu ve buna benzer yalanlara kanmayın. Bu seçim bu kadar basit bir seçim değildir. Geleceğimiz için, çocuklarımızın geleceği için 18 maddeyi iyi anlayın. Bu büyük Türkiye’nin seçimidir. AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın 15 yılda ülkemize kazandırdığı ortadadır. Biz hiç yalan söylemedik. Yine söylemiyoruz. Büyük Türkiye diyoruz. Tercih sizlerin. Çocuklarımızın geleceği sizlerin desteğine bağlıdır.”dedi.