Çayırova Menderes geri sayımda 2-1

2.Küme H Grubu’nda şampiyonluk iplerini elinde tutan Çayırova Menderes Gençlikspor, Play-Off’u kovalayan 41 Karadeniz’i 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Kırmızı-Beyazlı ekibin mutlu sona ulaşması için önünde 180 dakikası kaldı.  

Federe olur olmaz soluğu 2.Küme’de alan Çayırova Menderes Gençlikspor, başarılı gidişatını sürdürüyor. 10’uncu hafta maçında 41 Karadeniz’e konuk olan kırmızı-beyazlı ekip, Play-Off mücadelesi veren rakibini 2-1 yenerek şampiyonluk iddiasını iyice kuvvetlendirdi. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelede Çayırova ekibi, 16.dakikada Munzur’un sağ çaprazdan 90’a attığı mükemmel firik golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı kırmızı-beyazlı takımın üstünlüğüyle sona ererken, dakikalar 53’ü gösterdiğinde 41 Karadeniz skoru 1-1’e getirdi.  

GALİBİYET GOLÜ 90+2’DE GELDİ 

Bu dakikadan sonra Çayırova ekibi tam saha presle oyunu rakip yarı sahaya yıktı. Birçok net gol pozisyonu yakalayan kırmızı-beyazlı takım aradığı gole 90+2’de kavuştu. Serdar Bilici’nin kafayla arka direğe indirdiği topa Uğur Güler yine aynı şekilde kafayla vurdu ve meşin yuvarlak ‘90’ diye tabir edilen yere gitti:1-2. Maçı da bu golle kazanan Çayırova Menderes Gençlikspor bilindiği gibi grubun gizli lideri konumunda. 1 maç eksiği olan Menderes, Mollafenari ve Darıca Marmara Osmangazi maçlarını kazandığı takdirde şampiyon olacak.