Çayırovaspor'un sezon istatistikleri

Çayırovaspor Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda toplam 22 haftada rakip kaleleri 59 kez havalandırdı. Ancak gol hanesinde 65 yazıyor. Ç.Serhatspor ve Sultanorhanspor ligin ikinci yarısında Çayırovaspor karşısında sahaya çıkmayınca hükmen 3-0 kazandıkları iki maçta 6 gol maç oynanmadan yeşil siyahlıların hanesine yazılmış oldu.

Çayırovaspor kalesinde klasman grubu boyunca sadece 6 gol gördü.

Hiç berabere kalmayan Çayırovaspor sadece 1 kez Arslanbey Stadı'nda Kartepe belediyespor'a penaltıdan yedikleri golle 1-0 mağlup oldular.

Çayırovaspor ayrıca bu sezon tüm takımlar arasında en az sarı kart gören takım oldu. Toplamda 26 kez sarı kart gören Çayırovasporlu oyuncuları 31 golle Kocaeli Yenişehirspor takip etti.

Kırmızı kartlarda ise tüm takımlar arasında 4.sırada yer alan Çayırovaspor 2 kez bu ceza ile karşı karşıya kaldılar. Kocaeli Yenişehir ve Kandıra G.B 0 kırmızı kartla ilk sırada yer alırken 1 kırmızı kartla Çınarlıspor bu iki takımın arkasında yer aldı. Tavşantepe dışında tüm takımlar 3 kırmızı kartla aynı sırada yer aldı. Tavşantepespor ise 5 kırmızı kartla en fazla bu kategoride yer alan takım oldu.

Play off Grubu'nda namağlup yoluna devam eden Çayırovaspor bu grupta ilk yarıyı 15 puanla lider tamamladı.