Ceyhan’dan Bahçeli’ye teşekkür

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan partisinin il binasında bir basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ceyhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. Ceyhan, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, milletimizin bu zorlu günlerinde milletinin ve devletinin yanında olmuştur. Sayın Bahçeli’ye bu duruşundan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


TERÖR ANONİM ŞİRKETİ

Ülkemizde yaşanan terör olaylarını değerlendiren Ceyhan, “Devletimiz ve milletimizle beraber teröre karşı topyekun mücadelemizi sürdürüyoruz. Terör yuvalarının kapatılması ve şehirlerimizin daha güvenli hale getirilmesi amacıyla çalışıyoruz. Bir çok şehirde de terör operasyonları sona erdi. Temizlik harekatı yapıldıkça devletimizin ne kadar büyük bir iş başardığını görüyoruz. Adı ne olursa olsun ülkemizdeki tüm terör örgütleriyle savaşıyoruz. Terör A.Ş. gibi görüyoruz bunları. İsimleri farklı ama amaçları aynı” dedi.

BAŞKANLARIN KARNESİ

Yerel gündemleriyle ilgili konuşan Ceyhan, “Mart ayı boyunca ilçelerimizde danışma kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Tüm ilçelerde belediye başkanlarımızın 2 yıllık karnesine baktık. Onların yaptığı hizmetleri dinledik. Yapılacak olan hizmetleri dinledik. Bunu yanı sıra soru cevap şeklinde partililerimizle istişarelerimizi yaptık. Cuma akşamı da il danışma kurulu toplantısını Antikkapı’da gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu da burada bir sunum yapacak” diye konuştu.

MİLLETİNİN YANINDA OLDU

Konuşmasının son bölümünde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür eden Ceyhan, “Terörle alakalı süreçte yaptığı açıklamalarla millet bütünlüğüne dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de teşekkür ediyoruz. Fikirler ayrı olsa da terör gibi bir konuda devleti öncelikli olarak tutmak her muhalefet partisinin yapması gereken harekettir. Bunu bir tek Sayın Bahçeli yaptı. Bu zorlu süreçte devletinin ve milletinin yanında durdu” açıklamasında bulundu.