Ceyhan: “Taşınma planımız yok”

 

AK Parti, 2002 yılından bu yana Körfez Mahallesi’nde bulunan il binasında rahmetli Ömer Gencal’ın kızı Filiz Gencal’ın sahibi olduğu ofisleri kullanıyor. 

TAŞINMA PLANI ŞU AN YOK

AK Parti’nin Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi Haldız İş Merkezi’ndeki binasından taşınacağı yönündeki haberler hakkında il başkanı Şemsettin Ceyhan konuştu. Ceyhan, henüz böyle bir planlarının olmadığını belirterek, “Partimizin daha geniş ve kullanışlı bir binada hizmet vermesi hepimizin isteğidir ancak böyle bir planımız şuan için yok. Siyasi faaliyetlerimizi 15 yıldır olduğu gibi aynı binada sürdüreceğiz” dedi.

AK PARTİ, FİLİZ GENCAL’IN KİRACISI

AK Parti, Haldız İş Merkezi’ne taşındığı günden bu yana rahmetli Ömer Gencal’ın kızı Filiz Gencal’ın sahibi olduğu ofisleri kullanıyor ve kira ödüyor. Gencal Ailesi, yer sahibi oldukları iş merkezinde toplam 20 ofis ve 4 dükkanın çoğunu hala elinde bulunduruyor.

Binanın yıkılması gibi bir durumun da söz konusu olmadığı öğrenildi. Bina, 1999 yılında Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. tarafından kat karşılığı inşa edildiği için “Haldız İş Merkezi” adını taşıyor.