DARICALI İŞ ADAMINDAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Yenilenen sınıf için okulda hayırsever işadamı Adem Atmaca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Veysi Gültekin, Okul müdürü Suat  Yapıcı, öğretmen ve velilerin katılımıyla bir program düzenlendi.

Program da konuşan Adem Atmaca "Okul öğretmenlerinden Nevin Geç hocam bize ulaştığında hemen değerlendirmeye alıp gerekli talimatları  verdik. Sınıfın donanım ihtiyaçlarını karşıladık. Bugün bu ortamı görünce  yavrularımızın sevincine şahitlik edince bu mutluluğun tüm okula yayılması adına okuldaki diğer 11 sınıfında donanımlarını karşılamaya karar verdik. Yavrularımız her şeyin en iyisine layık... Rabbim bizlere bazı  imkanlar veriyor, bizlerde bu vesileyle bu yavrularımıza ulaşıyoruz.  Bu güzelliğe vesile olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Şube Müdürü Veysi Gültekin de "Bugün burada bu güzel ortamın oluşmasına katkı sunan İşadamı  Adem Atmaca’ya teşekkür ediyoruz. Kaliteli eğitim ortamlarının artması aynı zamanda eğitim de kaliteyi de arttıracaktır.  Buradan iş adamlarımıza da seslenmek istiyorum. Eğitime katkı sunmalarını istiyoruz" dedi.

Program sonunda İş adamı Adem Atmaca'ya katkılarından dolayı plaket ve Darıca'nin sembolü olan Gönül Birliği kapısı maketi hediye edildi.