Darıca Belediyesi’nden ‘Ramazan’ ihalesi

Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi'ni de içinde barındıran üç aylar 8 Mart 2019'da başladı. Ramazan ayı ise 6 Mayıs'ta başlayacak. Darıca Belediyesi Ramazan Ayı İftar Yemeği işi alımı için ihaleye çıkıyor. Açık ihale usulü gerçekleştirilecek olan yemek alım işi 26 Nisan tarihinde saat 10:00 Bağlarbaşı Mahallesi Ali Arıcan Caddesi İlkbahar Sokak No:1 Darıca adresinde gerçekleştirilecek.

İHALENİN DETAYLARI NELER?

İhalede dosyasında yer alan detaylara göre 43 bin 500 adet Ramazan Sıcak Yemek, 7 bin 500 litre Osmanlı Şerbeti alınacak. Günlük maksimum olarak bin 450 kişilik sıcak yemeğin dağıtılacağı belirtilen şartnamede ayrıca 4 ayrı servis olarak 50 kişilik thermoboxlarda yemek hazırlanarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne iftar saatlerinde verilecek. Hizmet, 6 Mayıs-3 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca sıcak yemekler için idarenin ilçe sınırları içerisinde önceden belirlemiş olduğu evlere ihtiyaç sahiplerinin kendilerinin temin edecekleri kaplara iftar saatine 1 saat kala dağıtım yapılmaya başlanacak. 

ŞERBET DETAYI

İhalede yemek ile birlikte Osmanlı Şerbeti İkramı ile ilgili ayrıntılar da yer aldı. 7 bin 500 litre dağıtılacak olan şerbet, seyyar çeşme içerisinde vatandaşlara ikram edilecek. Şerbetin dağıtımı için geleneksel şerbetçi kıyafeti ile şerbet dağıtacak 4 kişi bulundurulacak, personeli idare onaylayacak. Ayrıca yüklenici tarafından ikramda kullanılmak üzere 40 bin adet Darıca Belediyesi logolu kağıt bardak temin edilecek.